reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czesc Mamuski.

Odnosnie tej spermy Darka83 to nie bylabym taka pewna ,ze dziala po 38 tyg. Kazde zakonczenie w srodku powoduje dojrzewanie szyjki macicy ,a przy tym przyspieszenie akcji porodowych.
U mnie sperma dzialala jak zapalnik. Wystarczylo przytulac sie codziennie przez kilka dni i pierwszy Synus urodzil sie w 38 tyg. Drugi w 35 tyg,ale przestalismy wspolzyc 2 tyg przed niezapowiadanym porodem.
Teraz z uwagi na moje kobiece problemy - nie moge sie nawet podniecac , nie mowiac juz o orgazmie lub pieszczeniu sutkow , bo krwawie. A szkoda,bo seks w ciazy jest boski...
Dokladnie seks w ciazy jest boski. Wszystko ukrwione.... No i orgazm murowany.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem po wizycie [emoji4] mały ma + 750 gram wszystko ok i co najlepsze szyjka wydłużyla się aż do 3.7 kazałam jej dwa razy mierzyć bo aż mi się wierzyć nie chciało [emoji4] w środę mam dzwonić o wyniki z cukru [emoji4]
A i ja kolejne 1.5 kg na plusie [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Świetne wiadomości!!!! Sluchaj czarownicy ciotki Darki i będzie dobrze[emoji3][emoji3][emoji3]cieszę się razem z Tobą i ściskam mocno

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

dzięki!!!
mąż dostał awans przyjął propozycję podwyżka tez ok
mogę spokojnie rozwalac kase dalej :D
ale stres był bo jednak jakies poczucie bezpieczenstwa zostałoby zachwiane a z mojej wyplaty raczej ciezko by było wszystko placić teraz jeszcze 2 dziecko w drodze wiec troche sie bałam
no nie powiem dzis czuje sie dumna z mojego męża w koncu nie na marne sie uczyl
Super :) Chyba tylko o te zakupy sie bałas :D
Dziewczyny czy wam po seksie tez twardnieje brzuch? Ja mam chwile napiety i czasem zastanawiam sie czy to nie za sprawa spermy[emoji27]

nie mam pojecia. ja to nie pamietam co to jest seks .. 2x na kilka tygodni :D

Klaudia moze pogoda na nia wplywa? Jaka u Was pogoda? Bo u mnie ponuro strasznie i ja usypiam[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
U mnie niby 10 na plusie ale zimno...wczoraj bylo super .napalilismy grilla ,upieklismy ziemniaczki chlebek kielbaski i piersi z infyka do tego sos czosnkowy i salatka. Obiad w altanie. A dzis do dupy pochmurno a od jutra podobno deszcz

Niestety teściowa miała podejście "tradycyjne" :/
O potrafi zrobić bardzo dużo, ale.. Wokół domu, na budowie, w garażu, z samochodem itd...
Ale w domu, do czasu zamieszkania ze mną to w ogóle.... nie miał w ręce żelazka, nie mył podlogi, odkurzacz to tylko taki budowlany, ugotować potrafił wodę na herbatę, nie wystawiał nigdy prania i tak dalej....
Ale powoli się uczy, choć mało jest w domu ze względu na budowę....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Za to moj potrafil wszystko zrobic recznie, pranie reczne, mycie naczyc. Prasowanie, sprzatanie, gotowanie bez problemu. Natomiast z techbika spory problem. Potrzebuje sporo czasu zeby w ogole sie przekonac(tak, tak, dopiero po 2 latach uruchomilismy zmywarke[emoji6]), a potem stopniowo sie ode mnie uczy. Wiec zmywarke juz uruchomi na podstawowy program, jak cos innego to pyta[emoji6] Pralke kilka razy uruchomil na telefonie ze mna jak byla potrzeba, a ja w pracy. Z plyta kuchenna chwile byl problem ( on kucharz, ale cale zycie na gazowkach). A piekarnik do tej pory ja ustawiam, on tylko mowi na co i na ile[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Podczytuje majówki jak one źle się już czują leżą w szpitalu niektóre i doszłam do wniosku ze po świętach koniecznie muszę wyciągnąć poprzegladac ciuszki i poprac niech sobie leżą w komodzie

Moje juz leza gotowe[emoji23][emoji23][emoji23][emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie [emoji4] mały ma + 750 gram wszystko ok i co najlepsze szyjka wydłużyla się aż do 3.7 kazałam jej dwa razy mierzyć bo aż mi się wierzyć nie chciało [emoji4] w środę mam dzwonić o wyniki z cukru [emoji4]
Oj tam co to te 1.5kg najwaznoejsze ze szyjka pieknie sie wydluza i maluszek duzy.pewnie od razu spokojniejsza jestes

no super wiadomośćććććć !!!!!!!!

reklama
Ale tez i geny...moja mama siwa strasznie moje pierwsze siwe włosy pojawiły sie chyba w wieku 16 lat A teraz jak się nieofarbuje to wyglądam jak babcia poczekam na kolejne odrosty i wam zrobię zdjęcie bo to aż nie do wiary [emoji4]

Dobrze, że wynalezli farby [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry