reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny wczoraj miałam drugie prenatalne, mój syn to po prostu odziedziczył chęć do robienia sobie zdjęć po tatusiu, wczoraj ponad godzinę męczyłyśmy się z gin żeby mu zdjęcie zrobić a on głowę w łożysko wtulił i ruszyć się nie chciał ani milimetr :D Nie mam się nawet czym pochwalić :(
Mój robi tak samo, głowa w łożysko i jeszcze ręce tam wplata i nie ma mowy o zdjęciu buzi..

p19u3e3k0fqbbana.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Cześć dziewczyny, czy ktoras z was miała białko w moczu? Ciśnienie w normie, obrzękow brak...
No i czy wy też tak szybko się meczycie? Dostałam zadyszki przy goleniu nóg, to samo przy wejściu po schodach na 1 piętro

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

Już widzę [emoji5]️ link mi się pozniej wgrał [emoji5]️ na moje główka będzie na dole w tej chwili albo jakoś na boku bo to tez jest możliwe [emoji5]️ ja dzisiaj rano tez tak mniej więcej czułam i mowie o znowu głową na dole[emoji5]️ jak się odwróci do góry to wtedy mi mocno po pęcherzu daje a do góry czuję takie delikatne smyranie to raczka[emoji5]️
Ja od wczoraj czuję bardzo mało i dziś tylko kilka w pochwe tak nisko więc pewnie jest miednicowo :) a kilka ostatnich dni czułam już ładnie rano i wieczorem ... A teraz trochę cisza i aż troszkę martwi

f2w39n7303c24ozn.png

Cześć dziewczyny, czy ktoras z was miała białko w moczu? Ciśnienie w normie, obrzękow brak...
No i czy wy też tak szybko się meczycie? Dostałam zadyszki przy goleniu nóg, to samo przy wejściu po schodach na 1 piętro

Nasza Oliwka miała w poprzedniej ciąży o ile dobrze kojarzę

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam kiedyś ślad w tym badaniu już ok, ale podobno śladowe ilości moga wystąpić u ciężarnych

reklama
Ja miałam kiedyś ślad w tym badaniu już ok, ale podobno śladowe ilości moga wystąpić u ciężarnych
Oddałem dziś 2 próbkę do badania ... mam nadzieję że się nie powtórzy. Gin mówi że jak z znów będzie to wizyta u nefrologa, ale też właśnie czytałam że w ciąży może się pojawić białko i że to w miarę normalnie jest

Do góry