reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie lekarz na ostatniej wizycie mówił, że macica ma dno 1cm od pępka.
Mój na połówkowych miał całą buźkę za pępkiem więc chyba jest już ciut wyżej [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Jakby to powiedzieć, do mojego zespołu szukają od października/listopada 2 osób, i na razie d.... A oczekiwania to głównie umiejętności programistyczne i kilka technologii (nie jakiś niszowych...), nie oczekujemy 30 lat doświadczenia itd, wystarczy, że ktoś będzie dobrze programował i chciał się uczyć, ale jak widać za dużo...
Fajna praca za w sumie niezłe wynagrodzenie (jak n a Śląsk...) a chętnych brak....

0d1yrjjgtd95fou3.png

wiesz co u nas tak samo fajna kasa dobre warunki umowa i stała wspólpraca cos czego kazdy szuka w dzisiejszych czasach nawet nie musi byc po studiach wystarczy ze bedzie ogarnieta ... a kazdy narzeka ze nie ma pracy .... ja tego nie rozumiem

wiesz co u nas tak samo fajna kasa dobre warunki umowa i stała wspólpraca cos czego kazdy szuka w dzisiejszych czasach nawet nie musi byc po studiach wystarczy ze bedzie ogarnieta ... a kazdy narzeka ze nie ma pracy .... ja tego nie rozumiem
Bo ludzie najlepiej to by chcieli mieć kasę ale siedzieć w domu.

Też mam taką nadzieję :) Nie spotkałam się z opinią żeby ktoś nie był z niego zadowolony, więc mam nadzieję, że nie będę pierwsza :D Na żywo jest jeszcze ładniejszy [emoji14]

Super, że wszystko jest w porządku :) Dziękuję, już dopisuję je do swojej listy :)

Spacerówkę też ale właśnie nie pomyślałam o foteliku. Ale nic, wrócę do domu i sprawdzę :D
Powiem ci że mi kopara opadła jak zobaczyłam jak wpielas fotelik. Ja zawsze fotelik wpinam przodem do siebie. Nawey nie wiedziałam że można inaczej.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

tak teraz myślę, może jak Mały jest ułożony miednicowo to temu ruchów nie czuje? Czy po prostu mamy jeszcze czas
On się obkręca tyle razy że to na pewno nie przez to [emoji4] mój co chwilę jest albo miednicowo albo główkowo. Na połówkowych się nawet obkręcił [emoji4] jeszcze pewnie masz czas na ruchy, przetrzymuje Cię [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Powiem ci że mi kopara opadła jak zobaczyłam jak wpielas fotelik. Ja zawsze fotelik wpinam przodem do siebie. Nawey nie wiedziałam że można inaczej.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

@olaaa7 u nas zawsze w każdym wózku fotelik wpinaliśmy w drugą stronę [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
No właśnie ja też zawsze widziałam fotelik wpięty do siebie. Jak założyłam adaptery to głupia chciałam wpiąć całość w złe miejsce wózka i byłam cała przerażona że dali nam nie takie jak trzeba [emoji28] i przez to potem jak już ogarnęłam, że źle próbuję to jakoś miałam go akurat przodem do kierunku jazdy i tak go wpięłam :D z tej radości że się udało zapomniałam spróbować czy da się też przodem do rodzica :D na prawdę mój rozumek ciążowy ostatnio boje rekordy :D Ale dziś jak wrócę do domu to spróbuje :)

reklama
Szczerze, to dla mnie ogólnie to jest strasznie creepy że jesteśmy takimi chodzącymi inkubatorami, w których żyje człowiek, pływający 9 mcy w wodzie, jak ogórek kiszony... połączony z nami rurką. No szczerze- nie jest to dziwne? :D

@Karla88, u mnie będzie na szczęście prościej, bo obdzielę klientami 2 koleżanki- ale ja mam raczej 2-3 kluczowych klientów więc dadzą radę. Gorzej, bo jedna z dziewczyn planuje też ciążę "na już", wtedy to faktycznie będą mieli mega problem...

Nie zazdroszczę... powodzenia.
Hehe no jest [emoji16] jak z filmu o obcych [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry