reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny :) ja zaraz wstaje, zapowiada się fajny wieczór :Dmusze też ogarnąć się z ta wyprawka ,chociaż teraz w marcu musze skończyć moja a na kwiecień zostawię malutkiej

Dziewczyny a macie już coś z wyprawki do szpitala dla siebie ? Kurde ja już nam koszule nocne x3 szlafrok,i muszę kosmetyki pozamaeiac i resztę rzeczy bo u mnie to nic nie wiadomo

Dziewczyny a macie już coś z wyprawki do szpitala dla siebie ? Kurde ja już nam koszule nocne x3 szlafrok,i muszę kosmetyki pozamaeiac i resztę rzeczy bo u mnie to nic nie wiadomo
Ja od ostatniego pobytu w szpitalu mam torbe spakowana☺️ ale musze tam jeszcze dołożyć trochę rzeczy

U nas szpital w domu... mąż od wczoraj wymiotuje więc latam koło niego z herbatkami, grzankami itp a mnie po nocy zaczęło boleć gardło... wydaje mi się, że znowu mam czopy ropne. W poniedziałek podejdę do lekarza ale przez weekend muszę jakoś sobie poradzić. Macie jakieś sposoby na to oprócz płukania wodą z solą? Zaparzyłam też rumianek. A taka ładna pogoda się zrobiła i znów trzeba siedzieć w domu...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Powoli zastanawiam się nad kompletowaniem wyprawki jeśli chodzi o artykuły higieniczne dla mnie i dla dziecka, nożyczki do paznokci, kosmetyki, butelki i smoczki :) Znacie jakiś fajny sklep/aptekę gdzie można większość rzeczy kupić i gdzie są fajne ceny?
Przyjaciółka polecała mi Link do: Babyono
Ale pewnie i tak cześć będzie trzeba porównywać itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry