olaaa7
Fanka BB :)
To dobrze, że to fałszywy alarm i wszystko jest ok No zazdroszczę szpitala, od razu inaczej jak mają takie podejścieWitajcie dziewczyny :* ja w nocy zaliczyłam IP położyłam się do łóżka mała wiercila się jak szalona jak zwykle po 22 i po czułam kilka razy twardnienia brzucha i zaszłam przeszywajacy ból mam taki zawsze przy zaparciach skurcze jelit nawet przed ciążą tak miałam ale się wytraszyłam ze to skurcze wzięłam nospe i magnez i zaraz poszłam się wyproznic (3 dni się nie wyproznialam nie mogłam mam straszne zaparcia) i jak się już udało to wszystko przeszło brzuszek luzniutki nie bolał ale strasznie się przestraszyłam ze to może jednak skurcze i pojechaliśmy do szpitala sprawdzić wole pojechać jeden raz za dużo niż za mało przez stratę córeczki w pierwszej ciąży zresztą ostatnio jakoś bałam się czy szyjka się nie skraca czy jest wszytko okej a do wizyty jeszcze parę dni wiec na izbie wszystko sprawdzili co prawda posiedziałam do 3 rano ale jestem przebadana i spokojna serduszko pięknie bilo szyjka długa twarda i zamknieta wody się nie sacza skurczy żadnych nie było wszytko okej i jestem w domu. Ale super szpital gdyby coś się działo gdyby brzuch zaczął boleć i bym się martwiła mam przyjechać przyjmą mnie na obserwacje i wszystko dokładnie sprawdzimy a nie to co w tamtym szpitalu było za każdym razem co pojechałam to nie ma miejsca nie ma sensu zostawac nawet jak dziecko miało 18 tętno co pod koniec ciąży to już wysokie..