reklama
A z żyły na czczo nie? :OJa miałam glukometrem na czczo a potem po 2 godzinach z żyły i glukometrem też sprawdzila
U mnie 3, na czczo, po 1h i po 2h, wyniku z glukometru się nie wpisuje - chyba, że byłby na czczo za wysoki, to się wpisuje jako powód odstąpienia od badaniaU mnie robią dwupunktową - z krwi żylnej, na czczo i po 2 godzinach. Więc do analizy są dwa wyniki.
kinga30
Fanka BB :)
Nie z zyly na czczo mialam tylko na początkuA z żyły na czczo nie? :O
madzia0902
Ja miałam usuwaną laserowo i jak coś to polecam, jest to niby najlepsza opcja dla nieródek gdyż właśnie nie pozostawia blizn bo chore tkanki są tj. odparowywane. No i lekarz powiedział że nawet po porodzie nie ma prawa nadżerka mi wrócić. Dał mi 15 lat gwarancji Póki co minęło 7 lat i dalej czystoJa miałam usuwaną farmakologicznie, bo lekarz powiedział, że skoro planuję ciążę, to bezpieczniej nie wypalać, bo mogą być później problemy przy porodzie...
Zobaczymy, co będzie z moją po porodzie, tzn jest opcja, że sama zniknie (choć wtedy będzie mega stres, że w następnej ciąży, jeśli by się udało zajść, że też się odezwie..), czy wypalanka...
martaaa515
Gratuluję [emoji4] szyja jak u żyrafy [emoji2]Witam dziewczyny Jak ktoś ma wizytę to kciuki Mi wczoraj lekarz mierzył szyjkę i był bardzo zdziwiony, że ma ponad 5cm. Powiedział, że dawno takiej długiej szyjki nie widział. I niech taka zostanie
Miłego dnia
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek 31.07.2017 (*)
martaaa515
To sporo jak na czczo. Czekamy na dalsze wynikiJuż siedzę, wypilam. Przed obciążeniem mialam 100
Aniołek 31.07.2017 (*)
Będę pamiętać po porodzieJa miałam usuwaną laserowo i jak coś to polecam, jest to niby najlepsza opcja dla nieródek gdyż właśnie nie pozostawia blizn bo chore tkanki są tj. odparowywane. No i lekarz powiedział że nawet po porodzie nie ma prawa nadżerka mi wrócić. Dał mi 15 lat gwarancji Póki co minęło 7 lat i dalej czysto
kinga30
Po obciążeniu 116 ale wynik glukometrem z zyly dopiero po południuTo sporo jak na czczo. Czekamy na dalsze wyniki
Aniołek 31.07.2017 (*)
reklama
martaaa515
Hahahahahahahahaha [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] jeszcze jakbyś o tym nie myślała sikając [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]dzien dobry
ja dzis sie juz czuje lepiej tylko katar lekki ale do przezycia
opowiem wam dzien typowej blondynki: (pamietaciee akcję ze polozna przynosi wage nawet u ktores z was po porodzie a ja myslalam ze wage dla matki tak wiem .. wstyd mi do dzis hahah
godz 6:30 rano wstaje zeby zrobic siku do kubeczka na posiew i zrobic badania wszystkie bo w pon mam wizyte no wiec leze i mysle o ktorej wyjade itd.. po czym wstaje ide do lazienki siadam na wc i cooooo sikam... wstaje i mysle fuck mialam do kubka nasikac kurtyna tyle z moich badan na dzis ... musze znow jutro szybciej wstac...i kubek postawic na wc jak wstane rano zeby od razu widziec ...
pozatym trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze
Aniołek 31.07.2017 (*)
Podziel się: