Jola92
Fanka BB :)
Mi wypisuje na 4 tygodnie , ostatnio nawet na 31 dniU mnie nie ma opcji co dłużej niż 3, bo gin może chorobowe dać na 3...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wypisuje na 4 tygodnie , ostatnio nawet na 31 dniU mnie nie ma opcji co dłużej niż 3, bo gin może chorobowe dać na 3...
Byliśmy z dzieciakami w domu, farby kupione, wyłożyłam u Kacpra w szafie, facet od wózka będzie dopiero wieczorem wiec mąż pojedzie sam a ja juz leżę jestem wykończona wykończona, wszystko mnie bolało
Moze wreszcie leki zaczynają działać, że już się tak nie stawia
A jak u Ciebie Kinka z tymi krwawieniami? Bo jak uciekalam z forum to cos tam jeszcze mialas. Uspokoilo sie to w koncu? :-)Byliśmy z dzieciakami w domu, farby kupione, wyłożyłam u Kacpra w szafie, facet od wózka będzie dopiero wieczorem wiec mąż pojedzie sam a ja juz leżę jestem wykończona wykończona, wszystko mnie bolało
Na bole co bierzesz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Magnat - dobre farbyLink do: Wzornik kolorów | MAGNAT Farby do wnętrz - Magia Szlachetnych Barw taki bedzie w salonie mamy z aneksem kuchennym on jest 10 od początku swietlisty jassonit
Trzymaj sie tak kochana!
Aniołek[*]8.08.2017