reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie nie kluje, ale zaczynam juz odczuwac bole w kroczu. Chyba sie juz pi prostu zaczyna[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Co się zaczyna ? Coś złego?

reklama
Ahhh no tak już praktycznie mamy połowę ciąży dzidzie coraz większe organizm coraz bardziej obciążony co my będziemy w lipcu pisać:D :D
Oprocz tego, ze dzidzia coraz wieksza i macica sie rozciaga to juz na tym etapie zaczynaja sie rozluzniac wiezadla przygotowujac organizm do porodu. A ze to nie dziala wybiorczo tyljo na miednice to luzuja sie wszystkie wiezadla i moze pobolewac wszedzie. Ponoc niektorym kobietom nawet stopy sie powiekszaja.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny, pytanko z innej beczki :) kończy mi się umowa w play na telefon i nie wiem co dalej.. szczerze po tym jak z abonamentu za 60 zł zrobiło mi się 80+ to na play nie chce mi się patrzeć..
Nie mam jakiś szczególnych wymagań jakiś ogarnięty telefon i żeby cena nie była jakaś kosmiczna bo ja z telefonu mało korzystam.. poleci coś któraś?? :rolleyes:
Ja nie biorę telefonu z abonamentem. Też mam abonament w Play ale wzielam formule rodzina z mężem i mama. I w sumie ona wzięła do tego jakiś telefon ale żaden topowy. Płacimy 80zl na 3 osoby. 10gb internetu, nielimitowane rozmowy do wszystkich, darmowe smsy w Play płatne do innych.

Masaże mozna w ciazy ale dostosowane do kobiety w ciazy to samo olejki itd.chodze na takie masaże bo inaczej to bym po scianach chodziła.

Dziewczyny, pytanko z innej beczki :) kończy mi się umowa w play na telefon i nie wiem co dalej.. szczerze po tym jak z abonamentu za 60 zł zrobiło mi się 80+ to na play nie chce mi się patrzeć..
Nie mam jakiś szczególnych wymagań jakiś ogarnięty telefon i żeby cena nie była jakaś kosmiczna bo ja z telefonu mało korzystam.. poleci coś któraś?? :rolleyes:

K będzie płacił 60zl i wzial mi telefon za złotówkę. Warty 700zl. Parametry super, jak chcesz podam nazwe. Tyle,że w Play :) rozmowy i smsy za darmo i internetu 10giga.

reklama
Ja mam takie uczucie jakby ktoś mnie ukul i od razu przechodzi i tak co jakis czas a coś bralas ?

Mi nie przechodziło po niczym. A uczucie raczej jak bym miała zakwasy w tym miejscu a nie uklucie. Ale pachwiny. I ból pojawił się po tych skurczach. Wzięłam w weekend 2x1 magnez + nospe. Weź moze ci przejdzie :)

Do góry