reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Coś nam wątek kulinarny umiera... Robilyscie coś dobrego? Ja dzisiaj z dobrych rzeczy tylko masło orzechowe i pyszny koktajl, reszta na szybko, bo b dziecko chore i marudne.

reklama
Dziękuje, że pamiętasz :)

Wszysko super, dzidzia spała a jak K wszedł to podskoczyła pomachała rączkami i poszła spac :)
Tylko przez to, że wbiłam się na wizytę w nie swój dzień to trwała bardzo krotko :( zbadał mnie na fotelu później szybkie USG czy serduszko bije i dał mi skierowanie na mocz i morfologię :)
Płeć powie 12 marca na genetycznym jak będzie pewien :) więc dalej czekamy z niecierpliwością :)
Masz dobra datę na prenatalne [emoji16] moje urodziny [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Cześć dziewczyny :)

Co do telefonu - u mnie wszyscy mają kartę, ja mam np play formuła, w zależności od wersji, np za o ile pamiętam 25pln rozmowy, smsy za free i chyba 6gb netu - musiałabym sprawdzić ;)
Sporo znajomych ma też nju i sobie bardzo chwalą

Zbieram się na wizytę, trzymajcie kciuki...
Napiszę już po ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć dziewczyny :)

Co do telefonu - u mnie wszyscy mają kartę, ja mam np play formuła, w zależności od wersji, np za o ile pamiętam 25pln rozmowy, smsy za free i chyba 6gb netu - musiałabym sprawdzić ;)
Sporo znajomych ma też nju i sobie bardzo chwalą

Zbieram się na wizytę, trzymajcie kciuki...
Napiszę już po ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Powodzenia!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witajcie[emoji5]
Wyprawilam mloda i klade sie jeszcze na troche. Potem do dentysty i do przedszkola. Od jutra juz nie wychodze z domu i odpoczywam. Przynajmniej mam taka nadzieje.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja luteine mialam od poczatku ciazy do 16tc. Teraz nic nie mam.

Wlasnie sie zastanawiam jak to jest, ze poprzednio mialam zaklafany pessar przy szyjce 1,7, a teraz lekarz mowi, ze nie ma na co czekac, bo sam pessar potrzebuje 2,5 cm.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie wiadomo co on tam widział na usg, moja szyjka ma teraz 3,5-3,8cm i lekarze mówili w szpitalu, że jest to normalna długość. Ale może Twój widział coś niepokojącego i dlatego woli interweniować wcześniej.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ten tydzień jest jakiś okropny każdemu coś dolega :/ mnie teraz zakuwa co jakiś czas w lewej pachwinie miała któraś tak?
Ja mam często te kłucia i sporo dziewczyn o nich tu pisało [emoji4] macica rośnie i napiera na wszystko, narządy pozmieniały swoje miejsca, raczej bezboleśnie przejść się tego nie da [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Niekoniecznie tak musi być. Ja biorę abonament bez telefonu, a telefon w sklepie typu Euro Rtv AGD na raty 0% :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Tak samo zrobiłam [emoji4] płacąc za telefon, który chciałam w abonamencie z telefonem zaplaciłbym za niego jakieś 600zł więcej [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Hej:) ja sie zbieram do pracy a potem w koncu wizyta:) oczywiście w robocie bede cały czas myślała co i jak i pewnie mi sie dluzyc bedzie... życzę również wszystkim udanych wizyt i samych najlepszych wiadoomosci!!:* pewnie odezwe sie dopiero po wizycie ( prawdopodobnie dzis ostatni dzien w pracy wiec bede chciala wszystko zrobic zeby zaleglosci nie było)

reklama
Witam sie rana ;) od czwartku mnie nie bylo bylam u tesciowej i wczoraj wrocilam. Maz wczoraj rano pojechal do pracy ;( a po wizycie ok lozysko sie podnioslo na szczescie. I synus dalej synusiem a byl tak wstudliwy ze nie chcial sie pokazaz zaslanial twarz reka. A przy okazji kupilam juz pate xiuszkow ;) zapisalam sie na polowkowe 24 luty i jiz stres ;) powodzenia na wizytach. Udalo mi sie was nadrobic od czwartku ;p Milego dnia

Do góry