reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Takie zakupki :)
Imię wybrane, wstępnie będzie Zuzanna. Chyba, że nam się odmieni, ale zobacZymy ;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzwonili do mnie właśnie z rejestracji i jednak prenetalne będę miała 22 lutego czyli to będzie 20 tydzień i 6 dzień troszkę wcześniej niż było mówione ale cieszę się mniej czekania :) ktoś ma prenetalne w ten dzień? :)

Ja tez mam 22.02 o 14:00 [emoji5]dokładnie 20 tydzień będzie u mnie

16udyx8di9hvrs5t.png

Dziewczyny, czy zauwazylyscie u siebie widoczne zyly na brzuchu ? Ja teraz smarowalam brzuch, zauwazylam, ze troche podrosl. Ale zaniepokoily mnie te zylki. Nie wystaja tylko przebijaja sie przez brzuch. Po calej calej dlugosci. Wstawie zdjecie. Moze bedzie widac. Zobacz załącznik 838188

Ja mam pełno na brzuchu szczególnie z boku

16udyx8di9hvrs5t.png

Ale dzus tak mysle po klotni z mezem ze chyba rzadna z was nie miala usg z wlasnej woli 11 dni po usg[emoji23][emoji23][emoji23]
Bo mialam 26/1;))
Chyba warjuje za bardzo co

To nie dawno :D ja tez wariuje, ale ja mialam 16ego stycznia. A nie tydzien temu :D badz spokojna, jest wszystko dobrze. Szybciej zleci jak mniej bedziesz myslala ;-*

Jak to fajnie komus radzic a samej tego nie przestrzegac :D

Dzwonili do mnie właśnie z rejestracji i jednak prenetalne będę miała 22 lutego czyli to będzie 20 tydzień i 6 dzień troszkę wcześniej niż było mówione ale cieszę się mniej czekania :) ktoś ma prenetalne w ten dzień? :)

A ja czytam i czytam i zamiast rejestracja to restauracja :D cofam się w rozwoju czy o co chodzi :D

reklama
Normalnie siedzi mi usg w lebie I tylko to

Mozliwe ze wina dlateho ze jesdzilam dlugo autem bo od rana piatku o 4:00 jak wtjrchalismy niemcy Uk to tam bylismy na 11:00 Po bylismy z znajomymi , kupilsmy wozek i w sobote o 18 wyjazd z Uk na niemcy i bylismy o 23:30 w de i o 11:00 niedziela wyjazd de wlochy I bylismy o 22:30

Moj m mowi ze skoro nie nam bolow gdzie szukam problemu
Sama juz niewiem

Ja ogólnie jestem wyluzowana i wystarcza mi wizyta z usg 1 na miesiąc jak wiem ze nic mi nie jest czuje się dobrze to nawet się nie nakręcam może spróbuj się czymś pozajmuj [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry