reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ale dzus tak mysle po klotni z mezem ze chyba rzadna z was nie miala usg z wlasnej woli 11 dni po usg[emoji23][emoji23][emoji23]
Bo mialam 26/1;))
Chyba warjuje za bardzo co

Normalnie siedzi mi usg w lebie I tylko to

Mozliwe ze wina dlateho ze jesdzilam dlugo autem bo od rana piatku o 4:00 jak wtjrchalismy niemcy Uk to tam bylismy na 11:00 Po bylismy z znajomymi , kupilsmy wozek i w sobote o 18 wyjazd z Uk na niemcy i bylismy o 23:30 w de i o 11:00 niedziela wyjazd de wlochy I bylismy o 22:30

Moj m mowi ze skoro nie nam bolow gdzie szukam problemu
Sama juz niewiem

Melduję się po wizycie, wszystko ok, dzidzia zdrowa. I wiem już, że mam pod sercem dziewczynkę [emoji173] od razu poleciałam na małe zakupy :D Wygląda na to, że będziemy starać się jeszcze o trzeciego malucha... żeby był synek :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratuluje córeczki tez liczę ze u mnie jest dziewczynka tak jak było mówione na prenetalnych w 13 tygodniu juz niedługo sie dowiem :) co tam kupiłaś? :* imię wybrane?:)

No wlasnie tez planuje max 10 kg. Na poczatlu ciazy schudlam 5 kg i od tamtej pory waga stoi

0d1ysek21hn5dys7.png

Ja mam
+9 kg,19+4 tc :))

Co za milosc, kurcze oby on wkoncu sie obudzil I docenil to skoro mu wybaczyla
I nie wracac w przeszlosc...

Tak napewno miłość oboje się pogubili i był wielki kryzys ale widać podnieśli się i są razem wkoncu ślubowali na dobre i złe

A teraz jeszcze takie zakłamanie u niego wiec naprawdę ich podziwiam

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry