reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
kochane mam pytanie ,czy bole brzucha na dole ,ale po bokach sa normalne? Ostatnio mi dokuczają razem z bólami krzyza

liczyłam na corcie ale okazało sie ze będzie drugi synek;)
pierwsza ciąża zakończyła sie w 39tyg urodzialm siłami natury.

Juz doczytalam :D odpisalas w trakcie mojego pisania pytań :) to fajnie, maly bedzie mial towarzysza do zabawy :) a trzecie dzieciatko moze okazac sie dziewczynka :)

nie biorę ,ostatnio lekarz mi mówił ze jeszcze nie czas na magnez . A nast wizytę mam dopiero za półtora tyg

Ja po wizycie dziecie ok, wszystko w porzadku. Nogi pieknie rozchylila i nie ma watpliwosci ze rosnie we mnie mala dziewczynka:) a skoro mam pewnosc to moge juz szalec
1517670860-4e23e657e0bd39f0-aaaaaa.jpeg

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Oby i moje maleństwo się w czwartek nie krepowalo [emoji16][emoji16] bo ostatnio nic a nic i lekarz stwierdził dziewczynkę... No , ale to był 13tc teraz będzie 17 t i 1dzien więc to już będzie pewniejsze [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Dlaczego nie czas? Ja biorę magnez 3 razy dziennie, ciąża z problemami. Ale dzisiaj mnie bardzo w biodrach ciągnie:/

Ja tez biore codziennie od tygodnia ale ×1. I nie miewam juz takiego uczucis twardnienia, nie mam takich skurczy ani zaparć.

@NowaNatka a w ktorym jestes tygodniu ? Masz termin wtedy co ja, czyli gdzirs plus 15 ?

reklama
Oby i moje maleństwo się w czwartek nie krepowalo [emoji16][emoji16] bo ostatnio nic a nic i lekarz stwierdził dziewczynkę... No , ale to był 13tc teraz będzie 17 t i 1dzien więc to już będzie pewniejsze [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Pewnie, ze tak :) chyba, ze sie bedzie wstydzilo :D
I tak fajnie, ze od 13 tygodnia wiesz cos pol na pol. Moj jak spytalam powiedzial, ze za duzo bym chciala... Wiec moze w przyszly wtorek cos zobaczy :/

Do góry