reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja mam tak samo-a darlam z nia koty jak bylam nastolatka. Ale taka prawda ze byla zapatrzona w mojego mlodszego brata. A teraz role sa odwrocone. Bo z nim sie non stop kloci.

Lozysko przednie to dlugo trza czekac na ruchy;)

Jak lozysko jest na przedniej scianie to ruchy sa pozno wyczuwalne ,a co do niskiego to nie mam pojecia. Moje jest w tylnej i dziecie sie w nie wtula.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Ja mam łożysko na przedniej ścianie i pierwsze ruchy poczułam 1 16 tygodniu :)

;)) kupowalam tez no i kuouje tu tez w debI sa ok gatunkowo nawet
Mam posciel hih I tez pare spioszkow
Lubie tez primark bo kogo stac wszystjo kuoic w mothercare.... wole dolozyc do skarbonki

Tutaj tez Morrisons,George i Tesco maja bardzo fajne ciuszki i w dobrych cenach. Maluszek za chwile z nich wyrośnie, nie ma sensu przepłacać.

Naczytalam was, w miarę możliwości :)
U mnie dziś w domu cud "zapłodnienia". Prosiłam się męża od ślubu (ponad 3,5 roku) o zabudowę wnęki między ściana a szafa. Nie było to możliwe. Dziś mąż wparowal z gotowymi półkami! [emoji23] siedział w garażu i to skręcal. Boze.. Nie mogę nadal uwierzyć że na sb nie będę mieć graciarni w tym miejscu :D

A Oprocz tego chycilo mi plecy, nawet problem miałam na WC usiąść, a siku goni... Przyjechała do mnie znajoma która jest fizjoteraoeutka ale bez zgody gin masażu nie zrobi, więc jedynie pokleila mnie taśmami i trochę lepiej, choć nie wiem czy to nie to że trochę rozchodzilam te plecy.. Ech... Starość nie radość [emoji23]

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom

E to ty teraz mozesz wypoczywac
Ziemniaki juz naskrobia itd [emoji13]masz brygade ss a ty mozesz lezec[emoji16]
No z takimi dzieciakami to już fajnie ☺️ ja wiem jak moja chleba uszykuje sobie i młodemu, pić mu zrobi, sobie też, ubierze się, wykąpie tylko jeszcze włosy trzeba umyć bo ma długie i gęste sama by nie dała rady☺️

U mnie dziś w domu cud "zapłodnienia". Prosiłam się męża od ślubu (ponad 3,5 roku) o zabudowę wnęki między ściana a szafa. Nie było to możliwe. Dziś mąż wparowal z gotowymi półkami! [emoji23] siedział w garażu i to skręcal. Boze.. Nie mogę nadal uwierzyć że na sb nie będę mieć graciarni w tym miejscu :D

A Oprocz tego chycilo mi plecy, nawet problem miałam na WC usiąść, a siku goni... Przyjechała do mnie znajoma która jest fizjoteraoeutka ale bez zgody gin masażu nie zrobi, więc jedynie pokleila mnie taśmami i trochę lepiej, choć nie wiem czy to nie to że trochę rozchodzilam te plecy.. Ech... Starość nie radość [emoji23]

Ponoć jak facet mówi, że coś zrobi, to zrobi, i nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać [emoji14]

Ale gratuluję zabudowanej wnęki :)

Co do bólu pleców współczuję :(
Mnie bardzo pomaga rolka, ewentualnie duoball, przy czym duoball jest bardziej precyzyjny, i może bardziej boleć, więc jak nie próbowałaś nigdy, to zdecydowanie wałek, taki jak do jogi (po prostu kładziesz się na plecach na walki i powoli przesuwasz)
(można w ciąży, chyba, że ktoś ma jakieś szczególne ograniczenia, przeciwskazania, itd, i w przeciwieństwie do klasycznego masażu pleców nie wymaga położenia się na brzuchu)
Na ból dolnej części pleców bardzo też pomaga miękka "półpiłka" (ma jakąś nazwę, ale jej nie znam...), która kładzie się pod okolice kości ogonowej/lędźwi, i tak sobie można leżeć - rozluźnia, w taki fajny sposób ;) polecane przez fizjo prowadzącego zajęcia dla ciężarnych ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej dziewczyny;) dziś na szybko bo zaraz szykuje dzieciaki na dzień babci;) teściowa wzięła urlop na tą okazję w pracy ;) ja na 12 do pracy i mam 3 klientki dzis. Jeszcze póki się czuję to będę jeździła. Dwie mam na jednym miejscu mieszkają w domku na parterze więc nie mam dźwigania a u 3 mąż mi jej wmieście kufry także bez problemu;)

16udqqmzazbcxcef.png

Dziewczyny bardzo boli mnie głowa jak lekarz pozwolił mi brać Apap na bol brzucha to na głowę tez mogę wziasc jedna tabletkę???

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Co do fuzji terapeutów moja siostra jest i jak ostatnio sprzedałem w łazience coś mi chyba przekroczyło w ledzwiach po prawej stronie to też odmówiła nie wolno masowac pleców w tym odcinku gdyż popzez odprężenie może dojść do przedwczesnych skurczy

m3sxskjoy7l8ehmb.png

Do góry