reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziękuję Ci bardzo :) Też mam kilka zębów do zrobienia a skoro jest możliwość, żeby zrobić je za darmo to czemu nie skorzystać tym bardziej, że i tak trzeba to kiedyś ogarnąć :) Póki co mój gin nic nie wspominał o zaświadczeniu ale dla samej siebie je wyleczę. Jeszcze dziś zadzwonię i się zapytam co i jak :)
Ja po dwóch poprzednich ciążach wiem że strasznie mi idą zęby. I teraz czesciej odwiedzam dentystę chociaż boje się go bardziej jak porodu

16udqqmzgjmhetdf.png

reklama
Ja po dwóch poprzednich ciążach wiem że strasznie mi idą zęby. I teraz czesciej odwiedzam dentystę chociaż boje się go bardziej jak porodu

16udqqmzgjmhetdf.png
Ja mam tak samo, siedzę na fotelu i czekam jak na skazanie :p
Aaa bo nie wiem czy odpisywałaś czy ja ominęłam Twoją odpowiedź, jaki chcecie kolor tego Bebetto Vulcano?

Mój mąż przeszedł dzisiaj sam siebie... Za chwilę przyjedzie, i zastanawiam się, czy zamordować od razu, czy nawet mordowanie nie ma sensu....
Pojechał na budowę, ale że myślał nie wiadomo o czym, to minął stację, nie zatankował, utknął w drodze do domu, czekał aż teść poratuje go benzyną....
Ja pier.... Facet jeździ od 20lat, od kilkunastu robi po kilka tys. km. miesięcznie, i zapomina zatankować... No żesz.... [emoji35]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga on też jest w ciąży, musisz mu wybaczyć [emoji2]
Ja wczoraj płakałam bo mąż z kanapki ukradł mi plasterek ogórka i już nie wyglądała apetycznie [emoji2][emoji2][emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

A ja nie wiem czy jak nie skoncze karmic to sobie nie bede popalala. Chociaz jak nie palr to byla by ti najwieksza glupota. Smierdziec papierosem i isc do dziecka, wiec pewnie sobie daruje ten nalog :) a mialam tak jak ty, fajnie bylo sobie zapalic :)
Ja u mnie w pracy jak czuję po dziecku, że rodzic pali to aż mnie trzęsie... Piżamka, ubranka, wloski... Cała szafka z ubraniami na zmianę... Brak odpowiedzialnosci

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Hej dziewczyny :) Powiedzcie jak to jest z dentystą z NFZ? Czy w roku można zrobić tylko jednego zęba? Czy jak to jest?

Ja przed ciaza tez chodzilam na nfz, albo sie zapisywalas na dany dzien i tak przy kazdej wizycie albo codziennie rano, jak w moim przypadku dzwonisz i lapiesz miejsce do danej dentystki na dana godzine. Pisze ze lapiesz, poniewaz tam gdzie ja chodze, lecza bardzo dobrze i ludzie stoja w kolejce od 5/6 do 7/8 i pokolei wpisuja sie na liste. I tak za kazdym razem.

w życiu już bym nie poszła do dentysty na fundusz :p

Hej, wczorajszy wieczór miałam straszny. Takiej rewolucji z brzuchem w tle dostałam, że myślałam,że umrę. Pierwsze wzdęcia, potem w podbrzuszu mnie bolało, następnie strasznie był brzuch twardy. Czułam się strasznie rozdęta i strasznie mi po brzuchu "skakało" Nie wiem czy coś z Kropkiem czy na obiad namieszałam czy jedno i drugie. Wypiłam miętę na noc i wzięłam nospę i się uspokoiło. A tak samo martwi mnie lewa łydka. Od paru dni coś mnie w środku boli, a od nocy zaczęło jeszcze rwać w środku i dalej rwie.

Tez to kiedys przezylam, trzymaj sie :*:(

Ja kupuje mrożone truskawki, maliny, borówki i na oko wrzucam i robie koktajle z jogurtem :) tylko w takiej formie dla mnie są do jedzenia mrozonki [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja tez mrozone tylko w takiej postaci. Ale zjadlabym swierzych prawdziwych z krzaczka/drzewa :D

Do góry