reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale masz tez taki bol ciagnacy + jak na miesiaczke ? Jesli boli to chyba dobrze? Bo juz sie zaczynalam martwic ze cos jest nie tak.

Ja mam to samo, czasami jak się zdenerwowałam za bardzo to brałam nospe, ale lekarz mi ostatnio powiedział, ze to nic nie da i nie warto. Jak mnie czasami ciągnie za bardzo to się kładę z nogami na podwyższeniu - trochę pomaga. A jak kichne, to mam wrażenie, że mi więzadła pozrywa, bo tak boli :)

reklama
Ja mam to samo, czasami jak się zdenerwowałam za bardzo to brałam nospe, ale lekarz mi ostatnio powiedział, ze to nic nie da i nie warto. Jak mnie czasami ciągnie za bardzo to się kładę z nogami na podwyższeniu - trochę pomaga. A jak kichne, to mam wrażenie, że mi więzadła pozrywa, bo tak boli :)
Ja jutro mam 17+0 tc i dalej boli. Wczoraj i dziś chodziłam zgięta w pół bo tak mnie boli lewy jajnik

Nooo. Kichanie boli. A kicham minimum 20 razy dziennie wiec wiem o co chodzi :/ ja tez nie biore nospy, jakos mnie do siebie nie przekonuje mimo ustepowania boli na poczatku ciazy. Teraz lykam magnez raz dziennie ;)

Mnie w zeszłym tygodniu tak bolało ale taki bol ze ściany zdrapywalam w pon od razu do lekarza powiedział ze wszystko się do góry orzesuwa i dlatego boli ze nospa nie pomoże bo jest rozkurczowa i jeżeli naprawdę mnie znów zacznie bolec to Apap wziasc przeciwbólowo od wczoraj nie boli dziś zrobiłam sobie zdj bo zaczęłam 17 tydz i porównałam z 16 tyg brzuch widać wyżej wiec chyba się podniosła macica bo widać różnice a bol tez zniknął

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie w zeszłym tygodniu tak bolało ale taki bol ze ściany zdrapywalam w pon od razu do lekarza powiedział ze wszystko się do góry orzesuwa i dlatego boli ze nospa nie pomoże bo jest rozkurczowa i jeżeli naprawdę mnie znów zacznie bolec to Apap wziasc przeciwbólowo od wczoraj nie boli dziś zrobiłam sobie zdj bo zaczęłam 17 tydz i porównałam z 16 tyg brzuch widać wyżej wiec chyba się podniosła macica bo widać różnice a bol tez zniknął

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pokaz zdjecie :)

Ja mam tak suche nozdrza ze waselina maze nos ;/
A woda morska nie pomaga nawilzyć?
Mnie mijają ładnie problemy skórne :D
Zostały plamki jeszcze, ale wypryski się w magiczny sposób zagoily, skóra przestała się luszczyć, wystarczyło wziąć się za siebie, zrobić krem, posmarować olejem itd... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja kiedyś miałam dość sporą nadwagę, ale potem zmieniłam tryb życia i schudłam ;)
Przed ciążą ważyłam 63kg przy wzroście 168 i dość mocno rozbudowanych mięśniach, na ostatnim badaniu ważyłam 61kg,zobaczymy, jak będzie dalej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry