reklama
Agatka29
Fanka BB :)
No właśnie os kojarzę że widzialm ja a teraz to nawet tego zamkniętego wątku nie widzeByła lista Agnieszka zrobiła kto ma dostęp ale nie wiem gdzie ona jest
Onaszczesliwa2018
Ja to bym juz teraz straszyla[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Pewnie nie ma tak źle , ale ja zawsze przede wszystkim stawiam na wygodę no i estetykę
Myslimy ze bedzie wygladac kwitnaco jak gwiazdy w tych sukienkach, a tak na prawde brzuch bedzie ciezki, bedziemy chodzic zgarbione bo plecy beda wysiadac, nogi opuchniete, upocone, zdenerwowane
I teraz mówimy dzidzia, dzidziuś, dzidziulek, a później będzie "wyłaź ze mnie gadzieeeee!"
Super, że wszystko dobrzeJuż po. Kolejna wizyta 27 lutego(mogło byc tydzien wczesniej ale wtedy Ł pracuje wiec wolimy tydzien poczekac i być razem). Szyjka długa, zamknięta. Łożysko pięknie powędrowało do góry. Dzidzi kopało i ziewało, i co chwila zaslaniało buzię rączka. Przeczycie Nas nie mylilo- będziemy mieli chłopca!
No i gratuluję synka [emoji106]
G
gosc12
Gość
I teraz mówimy dzidzia, dzidziuś, dzidziulek, a później będzie "wyłaź ze mnie gadzieeeee!"
A podczas porodu zeby siedzial w srodku bo boli haha
G
gosc12
Gość
A teraz to już wogole nie widzę tego wątku zamkniętego %/
Watek zamknietego procenta ? Marzy Ci sie ?
reklama
Margana
No wlasnie estetyka[emoji3]Pewnie nie ma tak źle , ale ja zawsze przede wszystkim stawiam na wygodę no i estetykę
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: