reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja to bym juz teraz straszyla[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Pewnie nie ma tak źle , ale ja zawsze przede wszystkim stawiam na wygodę no i estetykę :)

Myslimy ze bedzie wygladac kwitnaco jak gwiazdy w tych sukienkach, a tak na prawde brzuch bedzie ciezki, bedziemy chodzic zgarbione bo plecy beda wysiadac, nogi opuchniete, upocone, zdenerwowane :D

I teraz mówimy dzidzia, dzidziuś, dzidziulek, a później będzie "wyłaź ze mnie gadzieeeee!" :D

Już po. Kolejna wizyta 27 lutego(mogło byc tydzien wczesniej ale wtedy Ł pracuje wiec wolimy tydzien poczekac i być razem). Szyjka długa, zamknięta. Łożysko pięknie powędrowało do góry. Dzidzi kopało i ziewało, i co chwila zaslaniało buzię rączka. Przeczycie Nas nie mylilo- będziemy mieli chłopca! :)
Super, że wszystko dobrze :D
No i gratuluję synka :D [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wazylam sie teraz i schudlam pół kilo...chyba nie dobrze:/w ogole ja mam jakos ddziwnie bo nanie poczatku schudlam.potem przytulam i znowu schudlam i wychodzi na to ze przytulam od poczatku 1 kg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry