reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie!:) dzis cos lepiej ale glowa jeszcze boli nie tak intensywnie jak w wczoraj ale pewnie jak posiedze w pracy to znowu to samo bede miala. Musze dzis powiedziec kierowniczce zeby jak cos rozpisala mnie to polowy lutego bo ciezko to widze a nie bede sie meczyc:/

Dobrze, że jest choć trochę lepiej, ale masz rację, jeśli masz taką możliwość, to lepiej się dłużej nie męczyć...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Czlowiek sie oczytal ze kobieta w 2 trymestrze kwitnie ma energie ... yhyyy jasne na pewno nie ja:/
Jaaaasne... Dużo energii... Pomijając ból głowy, ciągnięcia w pachwinach, czasem zawroty głowy i wszystkie inne miłe dolegliwości ;)
Choć powiem tak - jakby ten trymestr wypadał gdzieś w kwietniu, byłaby ładna wiosna, spacerowa pogoda, a nie zima, plucha i szalejące infekcje, to też byłoby pewnie trochę inaczej, więc ja liczę na poprawę samopoczucia wraz z poprawą pogody ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Czlowiek sie oczytal ze kobieta w 2 trymestrze kwitnie ma energie ... yhyyy jasne na pewno nie ja:/
Ta dokładnie. Wg cała ciąża to boski okres. Ja w I trymestrze wymiotowałam jak kot. W drugim spać w nocy nie mogę zmęczona chodzę o 21 i rano o 6 oczy jak 5 zł . Wstaje z bólem głowy teraz wieczorem wg znowu strasznie źle się czuje jeść nie mogę;///

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

Ta dokładnie. Wg cała ciąża to boski okres. Ja w I trymestrze wymiotowałam jak kot. W drugim spać w nocy nie mogę zmęczona chodzę o 21 i rano o 6 oczy jak 5 zł . Wstaje z bólem głowy teraz wieczorem wg znowu strasznie źle się czuje jeść nie mogę;///

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png
A myślałam, że tylko ja mam takie "senne atrakcje"... Zasypiam to jest 1,czasem 2, potem o 5 pobudka, a potem koko 7:30-8 czasem przysypiam, a jak jestem bardzo padnięta, jak wczoraj, to jeszcze gdzieś drzemka w ciągu dnia, i potem znowu nie umiem zasnąć.....

0d1yrjjgtd95fou3.png

@_agnieszka_ ja też. Chyba jestem jedyna na tym forum która nie kupiła dla dziecka totalnie nic. Nawet na działy dziecięce nie wchodzę:) Wzdycham tylko na ali i innych stronach:)
Ja też nic nie kupiłam. Po 1 zaczynam powoli remont w którym trzeba kuć w ścianach więc nie chce żeby się kurzyło. Po 2 znam płeć wg lekarza na 80% więc jeszcze za mało. Po 3 jeszcze nie czuję aż tak tego kupowania, chyba trochę dla mnie za wcześnie. W 1 ciąży też dużo później zaczęłam kupować.

p19uqqmzxqi22hcj.png

A myślałam, że tylko ja mam takie "senne atrakcje"... Zasypiam to jest 1,czasem 2, potem o 5 pobudka, a potem koko 7:30-8 czasem przysypiam, a jak jestem bardzo padnięta, jak wczoraj, to jeszcze gdzieś drzemka w ciągu dnia, i potem znowu nie umiem zasnąć.....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja nie potrafię spać w dzień i średnio z możliwościami . Zawsze coś mam do roboty w domu. ;/ Już wg mam dość remontu dość tego syfu....

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

Ja też nic nie kupiłam. Po 1 zaczynam powoli remont w którym trzeba kuć w ścianach więc nie chce żeby się kurzyło. Po 2 znam płeć wg lekarza na 80% więc jeszcze za mało. Po 3 jeszcze nie czuję aż tak tego kupowania, chyba trochę dla mnie za wcześnie. W 1 ciąży też dużo później zaczęłam kupować.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja też nic! Hahah zazdroszczę trochę jak widzę właśnie jak wszystkie coś kupują już. Wiem lepiej tak małymi krokami. Ale mam remont syf jak cholera. A to nawet w szafie się zakurzy ;///

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

reklama
Do góry