reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Agaa a czego ty nie robisz :D zauwazylam, ze juz wszystko gotujesz pieczesz co sie da :) dobrze z Toba maja :D ja tez lubir gotowac ale raczej nie takie frykasy :p
Zaczęło się od tego, że jestem alergiczką, więc sporo musiałam wyeliminować, część wyeliminowałam bo chciałam, i tak stopniowo, aż okazało się, że faktycznie robię prawie wszystko ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Eh, oficjalnie poddaje sie z probami nadrobienia was! :D Od dwoch tygodni za kazdym razem, jak dotre do konca, to akurat musze gdzies isc i nie odpisuje, a jak wracam, to znowu jest 30 stron. A po dwoch dniach choroby... 200 stron!!!! Nie ma szans zebym nadrobila

We wtorek mam kolejna probe zrobienia prenatalnych, a w miedzyczasie nabawilam sie jakiejs infekcji intymnej plus przeziebienia... Ehh... Ciezko byc w ciazy zima, ale za to dziecko bedzie w cieplym lecie :D

@Margana , lekarz mówił ,że może się podnieść,a leżeć mam w sumie nie wiem czy bardziej przez krwiaka czy przez łożysko. Mam nadzieje,że oboje się ogarną (krwiak i łożysko :D ) i choć na wiosnę pozwolą mi już chodzić na krótki spacer,posiedzieć na balkonie.. ja zadyszki nie łapie,bo nawet jak idę do lekarza to chodzę powoli,na schody mam zakaz, na szczęście mam windę :) czasem jak wstanę,to mam zawroty głowy albo robi mi się biało przed oczami. Leżę 6tygodni ponad.

Eh, oficjalnie poddaje sie z probami nadrobienia was! :D Od dwoch tygodni za kazdym razem, jak dotre do konca, to akurat musze gdzies isc i nie odpisuje, a jak wracam, to znowu jest 30 stron. A po dwoch dniach choroby... 200 stron!!!! Nie ma szans zebym nadrobila

We wtorek mam kolejna probe zrobienia prenatalnych, a w miedzyczasie nabawilam sie jakiejs infekcji intymnej plus przeziebienia... Ehh... Ciezko byc w ciazy zima, ale za to dziecko bedzie w cieplym lecie :D
Zdrowka zycze! Oby szybko przeszlo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Margana , lekarz mówił ,że musi się podnieść,a leżeć mam w sumie nie wiem czy bardziej przez krwiaka czy przez łożysko. Mam nadzieje,że oboje się ogarną (krwiak i łożysko :D ) i choć na wiosnę pozwolą mi już chodzić na krótki spacer,posiedzieć na balkonie.. ja zadyszki nie łapie,bo nawet jak idę do lekarza to chodzę powoli,na schody mam zakaz, na szczęście mam windę :) czasem jak wstanę,to mam zawroty głowy albo robi mi się biało przed oczami. Leżę 6tygodni ponad.
Pewnie z jednego i drugiego powodu. Oby lozysko sie podnioslo, a krwiak wchlonal jak najszybciej!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
hej ;) my po USG genetycznym, Kropek zdrowy, duży :) serduszko pięknie bije i wszystko na miejscu :) nie chciał współpracować, bo był zajęty fikaniem ale nie po naszej myśli ;) lekarz kazał wypić pepsi pochodzić chwilę i wrócić ;) potem się ładnie ułożył :) ale uparciuch nie pokazał kim jest ;) mężu szczęśliwy i brak mu słów ;) chodzi i się cieszy :p

Super! Serdeczne gratulacje!!:-) Pewnie kamień z serca:) a PAPPA też robiłaś?:)
Ja sie śmiałam z mojego, bo miał cały czas minę pokerzysty:) Ale on ogólnie taki zamknięty jeśli chodzi o uczucia:) Także ciesz się, że mąż szczęśliwy, w końcu wasze wspólne szczęście:)

Do góry