reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Własnie mi sie przypomniało że mi sie dziś przyśniło że napisała do nas Elodia że zrobiła test i wyszly jej 3 piękne grube kreseczki.

Nie wiem czemu 3 ale mam nadzieje ze to proroczy sen i za pare miesięcy to przeczytamy
Też mam taką nadzieję :) Mam nadzieję, że u niej wszystko ok :)

reklama
A u mnie hmmmm moze bylo z 5 razy od pozytywnego testu. Oj zaniedbuje chlopa,musze sie ogarnac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chce wykozystac czas poki mozemy ( chociaz lekarz mowil, ze nadal ostroznie [emoji6]), bo boje sie, ze znowu zacznie mi sie za szybko szyjka skracac, a wtedy to zakaz juz do konca.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A macie tez takie jazdy ze o 4 5 nad ranem jecie lody no dziś to myślałam że oszaleje a z rana mam mdłości i wyobraźcie sobie ze co mi je uspokaja tabliczka czekolady gdzie czekolada mdli zazwyczaj a u mnie to cud na mdłości hehe ależ te ciążę dziwne sa[emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Hehe, no tak to jeszcze nie mialam. Zreszta ja fo mam tak, ze chocbym niewiem jak glodna byla to nie wstane, bo mi sie nie chce [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja to miałam w ogóle ostatnuo schizę.... bo kończę w sumie I trymestr bliźniaczej, pierwszej ciąży a nie mam przy tym zupełnie żadnych objawów, oprócz mdłości o 6 rano jeszcze w łóżku, czy lekko bolących piersi.....
Strasznie się zamartwiałam ale moja gin wybiła mi to szybko z głowy ;-)

Tak ku pokrzepieniu wszystkich panikujacych...od jakiegos czasu wlaczyla mi sie schiza ze z dzieckiem cos nie tak bo cycki przestaly bolec z dnia na dzien zupelnie, bo zadnych objawow juz nie mam, bo dziecko za male na usg itd...wczoraj mialam usg i wszystko ok . Dziecko fika ,serce bije dlugosc ok - ostatnio po prostu zle zmierzyl ...a ja stara i glupia zamiast sie cieszyc ciaza to sie doszukiwalam :D

7u22gzu3fqrpf7u3.png

oooo to podziel sie później wiedzą. Moj lekarz nie odbiera, ale troche sie już uspokoiłam po tym jak napisalac ze to WOLNE bhcg. W internetach znalazłam podobne wyniki wiec ufff
No wlasnie tak myslalam, ze to cos innego biz ta beta, ktora na poczatku robilysmy [emoji6] Jak tylko cos bede wiedziec to dam znac [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A ja licze wage sprzed ciazy, zanim jeszcze mnie lekarz zaczal wazyc.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja niestety nie wiem ile ważyłam przed ciążą, tzn tak mniej więcej wiem ale wolę się trzymać tej wagi z pierwszego ważenia bo wydaje mi się, że na takim wczesnym etapie ciąży (byłam wtedy w 7tc) to raczej waga nie skoczyła w górę :)

Do góry