Elodia
Fanka BB :)
Paulinka kochana na spokojnie. Nie wiem jak u Ciebie w szpitalu jest ale np u mnie i tak najpierw probowali z tabletkami. Jak po 4 godzinach tylko mnke zaczynalo boleć jak na @ to stwpwrdzili ze od razu zabieg bo skoro do teraz nic sie nie rozkrecilo tzn nie krwawie to nie beda niewiadomo ile czekać. Te leki tez maja za zadanie rozwieranie szyjko zeby jak najmniej ją otwierac mechanicznie a co z a tym idzie zeby jak najszybxiej się zagoilo.Dziękuje za wsparcie tak strasznie nie czułam się nigdy właśnie jadę do szpitala sama już nie wiem co wybrać czy odrazu zabieg czy próbować z lekami na razie podtrzymuje mnie tylko mąż na duchu wyglądam jak zombie i nie umiem się uspokoić całą noc płakałam ale z drugiej strony próbuje sobie tłumaczyć że lepiej teraz niż w jakimś 20 tyg, ja też poniekąd już myślałam że jestem bezpieczna bo przecież to 9 tc od początku brak jakiś plamien itp a tu niestety będę miała później do dziewczyn, które przez to przeszły kilka pytań, ale to już po wszystkim jak się trochę uspokoję
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d