reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziękuje za wsparcie :( tak strasznie nie czułam się nigdy :( właśnie jadę do szpitala sama już nie wiem co wybrać czy odrazu zabieg czy próbować z lekami :( na razie podtrzymuje mnie tylko mąż na duchu :( wyglądam jak zombie i nie umiem się uspokoić całą noc płakałam :( ale z drugiej strony próbuje sobie tłumaczyć że lepiej teraz niż w jakimś 20 tyg, ja też poniekąd już myślałam że jestem bezpieczna bo przecież to 9 tc od początku brak jakiś plamien itp a tu niestety :( będę miała później do dziewczyn, które przez to przeszły kilka pytań, ale to już po wszystkim jak się trochę uspokoję :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Paulinka kochana na spokojnie. Nie wiem jak u Ciebie w szpitalu jest ale np u mnie i tak najpierw probowali z tabletkami. Jak po 4 godzinach tylko mnke zaczynalo boleć jak na @ to stwpwrdzili ze od razu zabieg bo skoro do teraz nic sie nie rozkrecilo tzn nie krwawie to nie beda niewiadomo ile czekać. Te leki tez maja za zadanie rozwieranie szyjko zeby jak najmniej ją otwierac mechanicznie a co z a tym idzie zeby jak najszybxiej się zagoilo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Moje dzieciaki dosyć spore się rodziły bo córka 3770 w 40 tyg a synek 35 tydz 3060 przytylam sporo bo w jednej ciąży 24kg, w drugiej 25kg. Teraz narazie przez wymioty mam 5 kg na minusie
Swietne startowe wagi mieli. Naprawde moja za chudziutka byla balam sie ja przebierac z tydz. Oj nie zazdroszcze tych wymiotow ale minus 5kg moze odrobine ci to wynagrodzi. Tak to sobie musisz tlumaczyc :/

Dziękuje za wsparcie :( tak strasznie nie czułam się nigdy :( właśnie jadę do szpitala sama już nie wiem co wybrać czy odrazu zabieg czy próbować z lekami :( na razie podtrzymuje mnie tylko mąż na duchu :( wyglądam jak zombie i nie umiem się uspokoić całą noc płakałam :( ale z drugiej strony próbuje sobie tłumaczyć że lepiej teraz niż w jakimś 20 tyg, ja też poniekąd już myślałam że jestem bezpieczna bo przecież to 9 tc od początku brak jakiś plamien itp a tu niestety :( będę miała później do dziewczyn, które przez to przeszły kilka pytań, ale to już po wszystkim jak się trochę uspokoję :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana trzymam kciuki za Ciebie zeby wszystko sprawnie poszlo. Pytaj smialo o co chcesz. Tule...

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tak troche odbije od tematu jakie robicie ciacha na święta bo ja jutro robie 3-bita i murzynka z mega dużą polewa czekoladowa [emoji4][emoji4][emoji4] i sałatkę jutro z.mezem wspólnie robimy [emoji23] sierotka moja oby sb kuku nie zrobił hehe

w4sqgzu395zb6ngs.png
Ja wczoraj zrobilam makowca i keksa, a jutro bede robic sernik i czekoladowe z masa budyniowa i truskawkami [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry