bedzie dobrzeNo już nie śpię.... Trzymaj trzymaj bo ja drżę ze strachu już mnie głowa boli... Boże oby było wszystko dobrze
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
reklama
madzia0902
Fanka BB :)
@Marika92 u mnie 10t4d ciąży więc jestem trochę za Tobą Zazdroszczę Ci że już dzisiaj będziesz po prenatalnych, ja jeszcze muszę tyyyle czekać a jeszcze wizytę będę mieć na 19 więc już w ogóle osiwieję przez cały dzień No ale nic będę się tym martwić po sylwestrze a póki co trzymam mocno kciuki za Twoje badania
gochagosiaczek
Czesc kochana [emoji8] witamy Cie i 3mamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze [emoji8]Dziękuję dziewczyny za miłe przywitanie mam nadzieję że rozgoszczę się tu na stałe A co do samej ciąży to gdyby nie brzuch który już mi wywaliło to bym w ogóle nie czuła że w niej jestem Nudności i ból piersi był na samym początku a teraz nic, zero, czuję się najnormalniej w świecie jak zawsze. Trochę to przeraża bo jakby coś się działo to organizm nie da mi znać (w pierwszej ciąży pierwszym objawem poronienia było właśnie zniknięcie objawów ciążowych) no ale na ostatniej wizycie już objawów nie miałam a z maluchem było wszystko ok więc jestem dobrej myśli.
@Marika92 pamiętam Cię z wątku: ciąża po poronieniu. Trzymam kciuki za Twoje prenatalne badania, ja swoje mam dopiero 4 stycznia, zawał wtedy murowany
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
redavecad
5,84 cmSuper, że wszystko dobrze A jakiej wielkości jest dzidzia? U mnie w 11+2 miało 4,63cm
olaaa7
O to duża już, moja sporo mniejsza. Termin mam na 9 lipca czyli tak jak z OM.5,84 cm
kinga30
Witam jesteś podobnie jak ja ja 10+1@Marika92 u mnie 10t4d ciąży więc jestem trochę za Tobą Zazdroszczę Ci że już dzisiaj będziesz po prenatalnych, ja jeszcze muszę tyyyle czekać a jeszcze wizytę będę mieć na 19 więc już w ogóle osiwieję przez cały dzień No ale nic będę się tym martwić po sylwestrze a póki co trzymam mocno kciuki za Twoje badania
kinga30
Moja w środę miała 3.4cm tylko ja na 19 termin. Wasze już sporeO to duża już, moja sporo mniejsza. Termin mam na 9 lipca czyli tak jak z OM.
reklama
Aniiiaaa86
Zaciekawiona BB
Ja mam prenatalne 12stycznia I zastanawiam sie czy tydzien wczesniej nie przenies. To bedzie wtedy 12tydz I 5dzien. Dzis jak sie obudzilam to 2h zwiedzałam sufit przez to co sie dziewczyna przytrafilo I przez moje plamienia. Eh glowa mala. Oby najblizszy tydzien swiateczny byl dla wszystkich Nas spokojny
Podziel się: