reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No już nie śpię.... Trzymaj trzymaj bo ja drżę ze strachu :( już mnie głowa boli... Boże oby było wszystko dobrze

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
bedzie dobrze

reklama
@Marika92 u mnie 10t4d ciąży więc jestem trochę za Tobą :) Zazdroszczę Ci że już dzisiaj będziesz po prenatalnych, ja jeszcze muszę tyyyle czekać a jeszcze wizytę będę mieć na 19 więc już w ogóle osiwieję przez cały dzień :D No ale nic będę się tym martwić po sylwestrze a póki co trzymam mocno kciuki za Twoje badania :)

Dziękuję dziewczyny za miłe przywitanie :) mam nadzieję że rozgoszczę się tu na stałe :) A co do samej ciąży to gdyby nie brzuch który już mi wywaliło to bym w ogóle nie czuła że w niej jestem :) Nudności i ból piersi był na samym początku a teraz nic, zero, czuję się najnormalniej w świecie jak zawsze. Trochę to przeraża bo jakby coś się działo to organizm nie da mi znać (w pierwszej ciąży pierwszym objawem poronienia było właśnie zniknięcie objawów ciążowych) no ale na ostatniej wizycie już objawów nie miałam a z maluchem było wszystko ok więc jestem dobrej myśli.
@Marika92 pamiętam Cię z wątku: ciąża po poronieniu. Trzymam kciuki za Twoje prenatalne badania, ja swoje mam dopiero 4 stycznia, zawał wtedy murowany :(
Czesc kochana [emoji8] witamy Cie i 3mamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze [emoji8]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 u mnie 10t4d ciąży więc jestem trochę za Tobą :) Zazdroszczę Ci że już dzisiaj będziesz po prenatalnych, ja jeszcze muszę tyyyle czekać a jeszcze wizytę będę mieć na 19 więc już w ogóle osiwieję przez cały dzień :D No ale nic będę się tym martwić po sylwestrze a póki co trzymam mocno kciuki za Twoje badania :)
Witam jesteś podobnie jak ja ja 10+1

reklama
Ja mam prenatalne 12stycznia I zastanawiam sie czy tydzien wczesniej nie przenies. To bedzie wtedy 12tydz I 5dzien. Dzis jak sie obudzilam to 2h zwiedzałam sufit przez to co sie dziewczyna przytrafilo I przez moje plamienia. Eh glowa mala. Oby najblizszy tydzien swiateczny byl dla wszystkich Nas spokojny

Do góry