reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny dziś zaczęło się u mnie krwawienie, póki co wygląda to jak jak okres na początku tylko bardzo boli brzuch. Wizytę mam jutro, na której miałam zdecydować co dalej... Chyba już nie muszę decydować... Ciekawe co jutro powie pani dr. Mam pytanie do dziewczyn, u których było podobnie czy u Was ładnie się oczyściło, czy potrzebowałyście zabiegu?
Czuję się fatalnie z tym wszystkim, nie wiem już sama co jest gorsze, okropna wiadomość czy widok krwawienia i świadomość, że jest tam kochane serduszko... Gdyby nie mąż byłoby strasznie, ciągle szukam sobie zajęcia żeby tylko nie myśleć...
Kochana wiem jak bardzo Ci ciezko [emoji20] Zadne sliwa nie pociesza, ale najwazniejsze, ze maz jest przy Tobie.
Powiem Ci tak - ja mialam samoistne poronienie, tylko ze to byl poczatek 6tc, wiec wszystko sie samo oczyscilo. To wygladalo tak jak by mi sie okres spoznil. Rano zaczelam krawawic, zadzwonilam do lekarza i kaxal mi przyjsc po poludniu zeby zrobic usg. Na usg juz bylo pusto w macicy [emoji20] Dlatego musisz isc na ta wizyte. Bedziesz miala zrobione usg zeby zobaczyc czy sie wszystko oczyscilo. Bo moze byc tak, ze i tak bedzie konieczny zabieg, ale zawsze wtedy bedzie mniej inwazyjny.
A...i przy bolach mozesz brac srodki p/bolowe ale nie bierz no-spy zeby skurczy nie zahamowac, bo to utrudni oczyszczanie.
Mam nadzieje, ze choc troche Ci pomoglam technicznie.
Trzymaj sie jakos kochana.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziękuję

Kochana wiem jak bardzo Ci ciezko [emoji20] Zadne sliwa nie pociesza, ale najwazniejsze, ze maz jest przy Tobie.
Powiem Ci tak - ja mialam samoistne poronienie, tylko ze to byl poczatek 6tc, wiec wszystko sie samo oczyscilo. To wygladalo tak jak by mi sie okres spoznil. Rano zaczelam krawawic, zadzwonilam do lekarza i kaxal mi przyjsc po poludniu zeby zrobic usg. Na usg juz bylo pusto w macicy [emoji20] Dlatego musisz isc na ta wizyte. Bedziesz miala zrobione usg zeby zobaczyc czy sie wszystko oczyscilo. Bo moze byc tak, ze i tak bedzie konieczny zabieg, ale zawsze wtedy bedzie mniej inwazyjny.
A...i przy bolach mozesz brac srodki p/bolowe ale nie bierz no-spy zeby skurczy nie zahamowac, bo to utrudni oczyszczanie.
Mam nadzieje, ze choc troche Ci pomoglam technicznie.
Trzymaj sie jakos kochana

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Kalinova jak tylko bedziesz miala ochote to pisz do nas, pytaj.
Trzymam kciuki zebys fizycznie szybko doszla do siebie i mogla sie starac o swoje szczescie. A Twoj Aniolek bedzie czuwal nad Wami.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Kalinova u mnie podobnie jak u Margany to byla mlodsza ciaza. wszystko oczyscilo sie samoistnie. ja akurat niemialam zadnych wiekszych boli. bardziej jak na umiarkowany okres. i ktoregos dnia poczulam takie chlupniecie - bez bolu. potem juz tylko mialam delikatne krwawienia. na koniec polozna robila mi dokladne usg i powiedziala, ze nic juz we mnie nie ma. u mnie przeszlo to naprawde optymalnie jak na ta sytuacje. wiec czysto fizycznie nie cierpialam. a psychicznie to wiadomo... dobrze, ze masz takie wsparcie meza. ja bez tego to bym sie zwalila jak domek z kart. choc i tak plakalam bardzo dlugo.

Jasne, że widać :)

Ja właśnie pożegnałam kolację w kibelku. W 1 ciąży miałam tylko mdłości, a teraz niestety coraz częściej kończy się wymiotami.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja również dzisiaj pożegnałam obiad w kibelku. A zdążyłam się wczoraj pochwalić w rodzinie, że mdłości ustępują a wymiotów prawie nie ma... No cóż, pocierpimy ile będzie trzeba :)

Dzień dobry przed 6 rano[emoji16]dopadła mnie bezsenność i głupie sny w środku nocy. I zaczyna nerw przedwizytowy panować.
Jutro zaczynam 13 tydzień. Od kilku dni samopoczucie jakby lepsze a wczoraj znowu przytulilam wieczorem toalete. Pocieszam się że to niby ok jest i to mnie troszkę przed piątkowa wizyta uspokaja.
Dzisiaj ostatnie zakupy przed świętami. W czwartek choinka i już będą święta pełną parą.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny. Ja znowu w szpitalu, z wielkim krwawieniem, dzidzia jest, serduszko bije i walczy ale zagrożenie poronieniem duże.

Do góry