reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny. Ja znowu w szpitalu, z wielkim krwawieniem, dzidzia jest, serduszko bije i walczy ale zagrożenie poronieniem duże.

O Boze Kiniu :( nie załamuj się pamiętaj , że Twoje dziecko to mistrz walki i wygra z tym krwiakiem poradził sobie jak krwiak większy, a On mniejszy to teraz też z nim da sobie radę odpoczywaj dużo i uważaj na was buziaki

Dziewczyny boję się już jutrzejszych badań :( A jeszcze do południa muszę zrobić badania okresowe do pracy więc pewnie się tam wysiedzę i wyczekam :confused: Ale przynajmniej zleci mi czas oczekiwania do wyjazdu na prenatalne.

No wierzę Ci , że się stresujesz , ale będzie wszystko dobrze zobaczysz :* a ja 27 ego i też cała już w strachu aaaaaaaaaaaaaaa

Sliczny jest i taki neutralny, moze byc i dla chlopca i dla dziewczynki :-) podeslesz link do sklepu czy gdzies gdzie go znalazlam? Ja poki co malo ogladam takich rzeczy, ale cos tam mozna sie juz zaczac rozgladac, a pozniej bedzie zakupowe szalenstwo :-)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

No wierzę Ci , że się stresujesz , ale będzie wszystko dobrze zobaczysz :* a ja 27 ego i też cała już w strachu aaaaaaaaaaaaaaa
Dzięki kochana za wsparcie :* ja 27go idę na kolejne badania krwi a 28go na wizytę u gina. Okropne jest to czekanie. Myślałam, że okres ciąży będzie się trochę ciągnął a te tygodnie lecą jak szalone,chyba dzięki temu czasowi i odliczaniu dni od wizyty do wizyty.

Dziewczyny dziś zaczęło się u mnie krwawienie, póki co wygląda to jak jak okres na początku tylko bardzo boli brzuch. Wizytę mam jutro, na której miałam zdecydować co dalej... Chyba już nie muszę decydować... Ciekawe co jutro powie pani dr. Mam pytanie do dziewczyn, u których było podobnie czy u Was ładnie się oczyściło, czy potrzebowałyście zabiegu?
Czuję się fatalnie z tym wszystkim, nie wiem już sama co jest gorsze, okropna wiadomość czy widok krwawienia i świadomość, że jest tam kochane serduszko... Gdyby nie mąż byłoby strasznie, ciągle szukam sobie zajęcia żeby tylko nie myśleć...

Hej biedaczku :(to ogromna tragedia co przychodzisz ,oczywiscie mozesz na nas liczyc i pisać kiedy tylko będziesz miała ochotę . Niestety nie wiem jak to jest z tym poronieniem samoistnym ponieważ ja mialam zabieg , idź dziś do lekarza a Ona na pewno Ci powie co i jak . Trzymaj się jakoś:(

Cześć dziewczyny. Ja znowu w szpitalu, z wielkim krwawieniem, dzidzia jest, serduszko bije i walczy ale zagrożenie poronieniem duże.
Kochana trzymam kciuki.... Twoje Maleństwo jest bardzo waleczne i wierzę, że się nie da... Odpoczywaj dużo... Może niech już Cię dłużej potrzymają w szpitalu a nie co chwilę wypisuja :(

f2w39n7303c24ozn.png

Sliczny jest i taki neutralny, moze byc i dla chlopca i dla dziewczynki :-) podeslesz link do sklepu czy gdzies gdzie go znalazlam? Ja poki co malo ogladam takich rzeczy, ale cos tam mozna sie juz zaczac rozgladac, a pozniej bedzie zakupowe szalenstwo :-)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja tak sobie oglądam ogólnie na allegro :) Nie wybrałam jeszcze konkretnego sklepu :) Ważne dla mnie żeby zmieścić się w kwocie 2 tys.

Witam się !
Mnie też znów dopadła bezsenność. W sumie nie wiem czy to nie przez wczoraj. Nasza psinka Samanta dostała cieczki i uciekła wczoraj z domu. Jakoś koło 19 przyszli chłopcy czy Samanta jest w domu. No i okazało się najgorsze. Potrąciło ja auto. Wyłam pół wieczoru. Była z nami od kad ja znam się z mężem ... Śniła mi się dziś pół nocy spać nie mogłam. W dodatku przez maraton w pracy bolą mnie plecy. Oby do piątku;)

xnw4yx8dw9gd7gz3.png
Bardzo mi przykro...

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Dzięki kochana za wsparcie :* ja 27go idę na kolejne badania krwi a 28go na wizytę u gina. Okropne jest to czekanie. Myślałam, że okres ciąży będzie się trochę ciągnął a te tygodnie lecą jak szalone,chyba dzięki temu czasowi i odliczaniu dni od wizyty do wizyty.

Ja też z dnia na dzień odliczam ile jeszcze zostało do wizyty ja chodzę praktycznie co 2 tygodnie a co dopiero jak kobiety raz w miesiącu biedne ja bym padla na nerwicę chyba ..na prawdę podziwiam :tak:

Do góry