reklama
Dobry wieczór kobietki, nie nadrobie Was dzisiaj ale gratuluje wszystkim udanych wizyt.
Kinga jak tam???
Ja większość dnia przelewalam w łóżku z potwornym bólem głowy. Aż w końcu wzięłam jeden paracetamol bo już nic nie działało a było mi już z bólu mega niedobrze. Cały dzień wtedy z życiorysu.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kinga jak tam???
Ja większość dnia przelewalam w łóżku z potwornym bólem głowy. Aż w końcu wzięłam jeden paracetamol bo już nic nie działało a było mi już z bólu mega niedobrze. Cały dzień wtedy z życiorysu.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Dziewczyny nasz szkrabek [emoji7]
Lipcowa mamusia
Serduszko bije jak dzwon córcia zachwycona dzidzia machała do.nas [emoji7][emoji11][emoji10] mąż też szczęśliwy zresztą wszyscy jesteśmy pod wrażeniem cudownego szkrabusia [emoji173]
T
taycia
Gość
Lipcowa Mamusia - sliczne malenstwo
Na jelita najlepsza mieta albo melisa.
Na bol glowy pisalam wczesniej woda mineralna z sola himalajska.
Na mdlosci polecam imbir z cytryna.
Ja biore duzo witaminy C (dzika roza), suplementuje wit D3 (1000x niz dawka dzienna),do tego komplet witamin A,E i K2MK7 no i kwas foliowy.
Naturalne to zdrowe. Z apteki nic brac nie bede.
Milego wieczorku
Na jelita najlepsza mieta albo melisa.
Na bol glowy pisalam wczesniej woda mineralna z sola himalajska.
Na mdlosci polecam imbir z cytryna.
Ja biore duzo witaminy C (dzika roza), suplementuje wit D3 (1000x niz dawka dzienna),do tego komplet witamin A,E i K2MK7 no i kwas foliowy.
Naturalne to zdrowe. Z apteki nic brac nie bede.
Milego wieczorku
Agatka29
Ja też stosuje crotrimazolum maść i niedawno mialam globulki w pierwszej ciąży też to stosowalamZa 2 tygodnie będzie już 2 trymestr u mnie A jak ginekologowi powiedziałam to powiedział, że dobrze.
Z zalecenia lekarza
Agatka29
No śliczna dzidziaDziewczyny nasz szkrabek [emoji7]
Onaszczesliwa2018
reklama
Podziel się: