reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Prawda? Cos w tym jest, naprawde. Ja sie np zastanawiam, czy dwojka zdeowych dzieci to nie za duzo i czy moj limit sie nie wyczerpal.
Zazdroszcze Wam wizyt przed swietami. Ja mam dopiero po Nowym Roku.

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja u swojego mam 12 stycznia dopiero....a jutro ide na 1 wizyte do innego celem konsultacji.

Ja też widzę że nami wszystkimi tak to wstrząsnęło:(jeszcze ja zaczęłam tydzień w którym straciłam pierwsze dzieciątko:( Ale musi być dobrze
Bo kto inny moze zrozumiec kobiete w ciazy jak nie druga ciezarna a przy tym przezywa bardzo czyjes niepowodzenie.Brawo za postawe...musi byc dobrze. Nie mysl inaczej.

reklama
Na 12 30 dzięki Bogu dziś w południe bo jakbym miała tak jak wcześniej tylko wieczornymi porami to dziś chyba bym wyszła z siebie i stanęła obok...
Ja ostatnio miałam na 16:45 i dzwoniłam czy może mnie wcześniej przyjąć bo z nerwów myślałam, że się wykończę [emoji4]
Ja mam w czwartek na 11:45 ale tez się boję bo podobnie jak Ty zaczęłam tydzień w którym straciłam pierwsze dziecko...

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry