reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny a tak z innej beczki troche. Jak lezycie na plasko na plecach, czujecie juz brzuszek-macice?
Ja dzis mam 9+1 tyg i sama w sumie nie wiem. Tyle ze ogolnie mam brzuszek "swoj" plus w tym miejscu blizne po cc i wyczucie nie jest tak latwe jak w poprzednich ciazach.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a tak z innej beczki troche. Jak lezycie na plasko na plecach, czujecie juz brzuszek-macice?
Ja dzis mam 9+1 tyg i sama w sumie nie wiem. Tyle ze ogolnie mam brzuszek "swoj" plus w tym miejscu blizne po cc i wyczucie nie jest tak latwe jak w poprzednich ciazach.

Ja wogole nie potrafię wyczuć macicy nawet nie wiem gdzie sprawdzac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy wy też po luteine macie takie delikatne pieczenie, swędzenie przy wejściu ? Staram się dobrze dbać o higienę myje się 2 razy dziennie zawsze przy aplikacji luteiny, mam płyn z dużą ilością kwasu mlekowego, a i tak gdzieś tam czuje :/ nie sądzę, że to jakiś stan zapalany bo pojawia się to głównie jak luteina zaczyna wylatywać...

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak nie mam. Ale myje się tylko raz dziennie, bo jak częściej to wypłukujesz naturalną florę bakteryjną.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam za dużo tłuszczyku na brzuchu więc nawet nie próbuję :) Ale wczoraj zauważyłam, że jeansy mnie cisną jak siedzę, pomimo tego, że na wadze na razie minus pół kilo.

To ja sie w jeansy nie zapne ;) chodze w legginsach już. Kupiłam sobie spodnie ciążowe, ale ten materiał zsuwa sie z brzucha.

Ja mam za dużo tłuszczyku na brzuchu więc nawet nie próbuję :) Ale wczoraj zauważyłam, że jeansy mnie cisną jak siedzę, pomimo tego, że na wadze na razie minus pół kilo.
To powiem szczerze, ze ja ze spodniami tez zaczynam miec problem, jest mi juz niewygodnie bo cisna w brzuch. Kurtke jak zapinam to w cycach ledwo [emoji23] Tylko ze ja jem slodyczy na tone i mam +2 kg na plusie. Do tycia jestem pierwsza, ale zeby zrzucic 19 kg po porodzie wczesniej, to sie musialam katowac cwiczeniami.

To powiem szczerze, ze ja ze spodniami tez zaczynam miec problem, jest mi juz niewygodnie bo cisna w brzuch. Kurtke jak zapinam to w cycach ledwo [emoji23] Tylko ze ja jem slodyczy na tone i mam +2 kg na plusie. Do tycia jestem pierwsza, ale zeby zrzucic 19 kg po porodzie wczesniej, to sie musialam katowac cwiczeniami.

Mam tak samo jak ty :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry