reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To tez mam taki plan by się pilnować, ale póki co żre ino slodycze co dzieciaki dostaly na mikolaja. Ja mam niestety otylosc z która nie mogłam sobie poradzic po urodzeniu syna :(
Haha u mnie tez tylko papierki szeleszcza [emoji23] Smiech smiechem, ale lekarz mnie troche nastraszyl cukrzyca ciazowa bo wynik glukozy mialam lekko podniesiony, wiec musze zaczac sie pilnowac.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie na wątku staraczek teraz przeczytałam :hmm: Straszne.
Elodia wiem, że żadne słowa tu teraz nie pomogą, trzymaj się kochana :( Strasznie to nie sprawiedliwe :( Nawet nie próbuję sobie wyobrazić co możesz czuć :(
Paskudnie psychicznie bardzo zle. Fizycznie na tyle dobrze że dzisiaj wychodze. Wole sie w M wtulic i wyplakac niż tutaj sama ze sobą. Pusto sie tak czuje a brzuch mi sie splaszczyl ehhh..... No trudno. Jakos musze przez to przejść. Jak tyljo zielone swiatlo dostane to od razu dzialamy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Co na te wymioty bo.masakra z domu nie mogę wyjść :(((
Ja nie pomoge, dziewczyny wymienialy tu mnustwo rzeczy i na kazda dziala co innego. Mandarynki, jablka, jedzenie regularne, imbir, migdaly. Na mnie lekko mieta, ale na chwile. A nie rozmawialas z lekarzem zeby cos polecil? Ze mna w szpitalu lezala dziewczyna ktora wymiotowala kilka razy dziennie. Caly czas na kroplowce bo juz sil nie miala.

Ja karmilam obie corki bardzo krotko max 2 tyg. Teraz tez nie bede chciala. Temat rzeka :) Wiem, ze karmienie jest super, zdrowe itd ale ja sie juz raczej nie przekonam.

Ja tam nigdy nie rozumiałam laktacyjnych matek wariatek. Uważam, że każdy ma prawo decydować sam :) Ja bardzo chciałam karmić i karmilam 9 miesięcy, ale mam duże cycki i na poczatku mały miał problem z lapaniem cyca. Były na poczatku noce kiedy on się darl z głodu i nerwów, że złapać nie umie, a ja plakalam z nerwów i bezsilności. Na szczęście szybko to przeszło bo bylam bliska poddania się.

A jak w koncu liczyc te tyg? Ja mam dzis 9+1, czyli tydz 9, czy 10? Juz sie gubie [emoji12]

Liczę w koncu tak jak aplikacja mi pokazuje :) czyli dzisiaj mam chyba 10+0 czy tam 10+1, więc liczę 11 tydzień :) mimo ze to moja trzecia ciąża, to ja sie ciągle gubie ;)

Paskudnie psychicznie bardzo zle. Fizycznie na tyle dobrze że dzisiaj wychodze. Wole sie w M wtulic i wyplakac niż tutaj sama ze sobą. Pusto sie tak czuje a brzuch mi sie splaszczyl ehhh..... No trudno. Jakos musze przez to przejść. Jak tyljo zielone swiatlo dostane to od razu dzialamy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
I super, najlepiej w domu przy najblizszych. Trzymam kciuki, zebys za niedlugo sie pochwalila dwoma kreskami.

Ja nie pomoge, dziewczyny wymienialy tu mnustwo rzeczy i na kazda dziala co innego. Mandarynki, jablka, jedzenie regularne, imbir, migdaly. Na mnie lekko mieta, ale na chwile. A nie rozmawialas z lekarzem zeby cos polecil? Ze mna w szpitalu lezala dziewczyna ktora wymiotowala kilka razy dziennie. Caly czas na kroplowce bo juz sil nie miala.

Chyba już wszystko wypróbowalam tutaj od dziewczyn nic nie pomaga. Eh obym nie musiała wylądować w szpitalu i żeby niuni silne było :)

reklama
Haha u mnie tez tylko papierki szeleszcza [emoji23] Smiech smiechem, ale lekarz mnie troche nastraszyl cukrzyca ciazowa bo wynik glukozy mialam lekko podniesiony, wiec musze zaczac sie pilnowac.

Tez mnie lekarka nastraszyla cukrzyca. Mam isc zrobic badania glukozy, ale syn chory wiec pewnie zostawię to na przyszły tydzień.

Do góry