reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry :) a u mnie brak bólów brzucha już trzeci dzień, tzn wczoraj coś leciutko zabolało ale tylko przez chwilę i oczywiście matka wariatka już świruje czy aby na pewno nic złego się nie dzieje [emoji14] kopnijcie mnie w tyłek na opamiętanie [emoji14] wizyta dopiero za tydzień, nie wiem jak dotrwam, a na ostatniej jak lekarz powiedział, że kolejna za dwa tygodnie to pomyślałam, co to są dwa tygodnie, przecież zleci, a teraz myślę, że to cała wieczność. Dobrze, że kolejne będą co 3 tygodnie a nie co 4 bo bym chyba oszalała :-) :)
Ja mam co 4 tyg. Teraz następna wizytę mam dopiero 27 grudnia. Wiec jak ja to wytrzymam... przecież jeszcze 3 tyg i 6 dni... obłęd [emoji54][emoji54]

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja narazie też mam co dwa tygodnie wizyty i też strasznie mi się dłuży :) ale jeszcze tylko dwa dni :)

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Czy Wy też rano od razu po w przebudzeniu tak źle się czujecie? Palę papierosy ale dziś nie mogę nawet być w pobliżu osób palących...

Ja narazie też mam co dwa tygodnie wizyty i też strasznie mi się dłuży :) ale jeszcze tylko dwa dni :)

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja po pierwszej wizycie miałam na za 2 tyg wizytę. Ale to dlatego że idąc pierwszy raz był minimalny pecherzyk ledwo widoczny. A teraz już wyraźnie widać jak to lekarz powiedział mała mrówka [emoji23]

Dziewczyny ( te które mają już potwierdzone ciążę ) czy macie już założone karty ciąży? I jak wasze wyglądają ? :)

Wiem, że szybko się obudziłam xd ale nie będę się tak kawał cofać do postów gdzie były linki do suwaczkow . Czy może któraś z was podesłać link żeby ustawić? [emoji4]

Dziewczyny ( te które mają już potwierdzone ciążę ) czy macie już założone karty ciąży? I jak wasze wyglądają ? :)

Ja mam założoną kartę :) Podobno jest zakładana jak jest już widoczne serduszko a z NFZ koło 8-9 tygodnia dopiero. Moja to taka broszurka rozkładana. Mogę wrzucić foto ale dopiero jak będę w domu koło 15:30 :)

Wiem, że szybko się obudziłam xd ale nie będę się tak kawał cofać do postów gdzie były linki do suwaczkow . Czy może któraś z was podesłać link żeby ustawić? [emoji4]

https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html :) wklejasz ten pierwszy wygenerowany link (taki najkrótszy) w swoim profilu w zakładce sygnatura :)

Dziewczyny pamiętacie jak ostatnio pytałam o badania, że niby lekarz napisał mi na kartce, że mam zrobić HPV, dziś zerknęłam na kartkę i jak byk jest napisane "TSH" a nie "HPV" :-D Nie dość, że rozkojarzona to jeszcze doszła mi ślepota haha

reklama
hej dziewczyny....
U mnie dzisiaj ciężka noc...corka ząbkuje...pchają się kolekne zęby...
Tak się zastanawiam czy w ogóle coś spałam...
ciężki dzień przede mną...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry