reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Fajnie [emoji16] my przez Internet....jeszcze przez nk[emoji23]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ojca mojej córki właśnie przez internet poznałam no i wiadomo, jak na tym wyszlam. Ale skoro Wam się udało to nic tylko się cieszyć :-) mój M caly czas zartuje i się zastanawia jak ja z nim wytrzymuję :-) no jakoś wytrzymuję skoro planuje z nim ślub i dzidzi w drodze hehe.

A Wam powiem że moj "kochany" teść sprawil mi i M małą przykrość. Na tym przyjeciu wczoraj z okazji 5t rocznicy ślubu dziadków M, jego ojciec wyskoczyl że chyba zadne z jego dzieci nie dotrwa do 55 rocznicy ślubu tym bardziej, że siostra M nie zamierza brać ślubu z ojcem swojej córki tylko chcą żyć na kocią łapę. No to ja mówię że moze chociaż ja z M dotrwam do 30 rocznicy ślubu zanim poumieramy. A stary dupek na to że cywilny to nie ślub i sie nie liczy bo to tylko urzędowe podpisywanie papierka. A my mamy z M swoje przekonania i dziad powinien nas uszanować.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Cześć dziewczyny byłam w zeszłym tygodniu we wtorek u lekarza i powiedział, że nie ma ciąży. Kochałam się z moim chłopakiem kilka razy przed i po bez zabezpieczeń 3 razy z wtryskiem. W piątek po 20 zrobiłam test nie było 2 kresek dziś z ciekawości spojrzałam na niego i jest bardzo bladziutka druga kreska. Jutro jadę na betę a w czwartek do gina. Wszystko się okaże pozdrawiam
Kiedy Ci wychodzi termin według ostatniej @?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Jeśli chodzi o poznawanie się z partnerem to ja mojego poznałam w klubie i to po dobrze zakrapianej imprezie z koleżanką. Dałam mu mój nr a kolejnego dnia jak napisał to nawet nie wiedziałam kto pisze [emoji14] ale w sumie umówiłam się z nim kolejnego dnia bo pamiętałem tylko tyle że miał ładną koszulkę hahaha iiii teraz mieszkamy razem, mamy sporo wspomnień z cudnych wakacji razem, wspólnego Aniołka w Niebie i kolejne ziarenko w drodze <3

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mojego męża dom rodzinny jest od mojego oddalony o 15km, najlepsze że rok wcześniej bawiłam się na weselu z jego bratem i jego żona u sąsiadki ;) jego bratowa chodziła z moja siostra 3 lata do liceum i jego bratowa jest kuzynką mojej sąsiadki [emoji16] jaki ten świat mały a mnie odnalazł przez Internet ;)
Po pół roku bycia ze sobą planowaliśmy już ślub kościelny wtedy mi się oświadczył w moje 20 urodziny, slubowalismy po 1.5roku znajomosci i tak już jesteśmy po ślubie 5,5 roku i mamy 16miesieczna córeczkę I teraz drugiego skarba w drodze [emoji173]
Żyć bez siebie nie możemy [emoji173]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak zaczelas @ 14.10 to termin z om Ci powinien wyjść dzien po mnie czyli 21 lipca. Ja mialam malpisko 13.10 ostatnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Właśnie wpierdzieliłam talerz spagetti [emoji492] mmmm musiałam, grzech że na noc ale siła wyższa :D

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Jutro po pracy pojadę Dziękuję bardzo tam chyba powinni mnie jakoś w miarę poinformować
To jak masz możliwość, popro$ o wyniki online żeby nie musieć latac drugi raz po wyniki. Lepiej drugi raz na betke po 48 lub 72godzinach żeby sprawdzic czy jest prawidłowy przyrost.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry