reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny.. drugi test tez dwie krechy :)) Bardzo szybko druga się pojawiła.
Ale kurcze ja nie mam zadnych objaw ciazy.. energii mam tyle co nigdy, wręcz bym mogła góry przenosic! Piersi taki jak były, mdłości zero. Jedynie co to kuły mnie jajniki przez kilka dni w okolicach gdy miała byc @. Prócz braku okresu i kłucia zero objaw! Czy to normalne?
Gratulacje!!!! Witamy w naszym gronie :)
Mąż pewnie będzie wzruszony [emoji4] Jak Pięknie! [emoji4]

U mnie też zero objawów na początku kłucie raz w jednym raz drugim jamniki a teraz już przeszło :) U mnie om była 21.10 a u Ciebie?

--------------------------------
Co do bólu kręgosłupa, mnie zawsze doskwieral najczęściej przy @... I przy pierwszym porodzie niestety nie ominęła mnie bóle krzyżowe...koszmar
Ale moja mama przy 3 porodach z krzyzowymi...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratulacje!!!! Witamy w naszym gronie :)
Mąż pewnie będzie wzruszony [emoji4] Jak Pięknie! [emoji4]

U mnie też zero objawów na początku kłucie raz w jednym raz drugim jamniki a teraz już przeszło :) U mnie om była 21.10 a u Ciebie?

--------------------------------
Co do bólu kręgosłupa, mnie zawsze doskwieral najczęściej przy @... I przy pierwszym porodzie niestety nie ominęła mnie bóle krzyżowe...koszmar
Ale moja mama przy 3 porodach z krzyzowymi...

O matko, ja tez mialam krzyzowe. I to jakie ![emoji33]Jeszcze do tego oksytocyne, a przy niej ponoc bole sa silniejsze. Straszne to bylo. Nie wiem jak ja to znow przezyje.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

O matko, ja tez mialam krzyzowe. I to jakie ![emoji33]Jeszcze do tego oksytocyne, a przy niej ponoc bole sa silniejsze. Straszne to bylo. Nie wiem jak ja to znow przezyje.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Damy radę! Musimy...u mnie obyło się bez oksytocyny...ale poród na ekspresie do szpitala jak dojechałem miałam rozwarcie 9cm....

Tak jak wtedy tak i teraz nastawiam się że będzie boleć wiem...ale też wiem że ten ból musi się kiedyś skończyć i to jest najważniejsze! Wiemy że nie będzie trwać wiecznie więc damy radę! [emoji173]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mnie to na szczęście krzyżowe ominęły, ale skoroteraz mnie co chwile coś w krzyżu boli to podejrzewam, że mójpieteszy krzyżowy raz nastąpi teraz. Takie mam przeczucie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Damy radę! Musimy...u mnie obyło się bez oksytocyny...ale poród na ekspresie do szpitala jak dojechałem miałam rozwarcie 9cm....

Tak jak wtedy tak i teraz nastawiam się że będzie boleć wiem...ale też wiem że ten ból musi się kiedyś skończyć i to jest najważniejsze! Wiemy że nie będzie trwać wiecznie więc damy radę! [emoji173]

Oj, to faktycznie ekspres [emoji6] Ja to rozwarcie mialam 2 tyg przed porodem [emoji6] Oksytoxyne dostalam bo mialam wody zielone i chcieli zebym jak najszybciej urodzila. Tez szybko poszlo, bo 4 godziny.
Ja to mam tylko nadzieje, ze dzidzia bedzie mniejsza nic corcia.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Margana mi w pierwszej ciąży brodawki ściemnialy gdzies pod koniec drugiego miesiąca i podejrzewam że teraz też się na to zanosi. Wtedy to mialam je koloru tak ciemnego jak gorzka czekolada. No moze ciut jaśniejsze, ale na pewno ciemniejsze byly niz mleczna. No ale nie u kazdej koboety chyba się robią ciemne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja też miałam wywoływany poród oksytocyną.. Mimo 19 tygodnia ból był okropny.

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jak na zawolanie ale mnie w krzyżu strzelilo coś......uch. A leżę prosto w jednej pozycji i mi caly dol plecow zeeztywnial. W dodatku dzisiaj znowu mi podbrzusze zrobilo sie aktywne i pobolewa pol dnia. Jeden dzien cisza nic nie boli a inny dzien wiekszosc dnia jest jakby podrażnione podbrzusze
.....tez tak macie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry