reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Czasami o jawy wystąpią jednorazowo np taz Cie zemdli i to wszystko. Ale co do cyców....coraz mocnoej bolą i chyba brodawki wokol sutkow zaczynają mi ciemnieć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
No zobaczymy jak to będzie jutro bo dziś mam dzień pod kreską.. Ogólny zdechlak

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
No zobaczymy jak to będzie jutro bo dziś mam dzień pod kreską.. Ogólny zdechlak

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja dzisiaj znowu senna jestem i wiekszosc dnia jak zombie chodzę. A teraz mam pyyyycha kolacyjkę. Słodziutkie jabłko i gorącą herbatkę

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

@Elodia ja dostałam kanapeczki pod "nos" więc też jestem zadowolona :) ale ogólne dziś jem jak kurka.. I tak mnie napierdziela kręgosłup że schylać się nie mogę... Nie wiem czemu.. czy to też objaw ciąży..?!

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]

@Elodia ja dostałam kanapeczki pod "nos" więc też jestem zadowolona :) ale ogólne dziś jem jak kurka.. I tak mnie napierdziela kręgosłup że schylać się nie mogę... Nie wiem czemu.. czy to też objaw ciąży..?!

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mniw kręgosłup to ogolnie często boli i w lrzyzu jak się schylam, ale u mnie to akurat efekt po 7 latach fizycznej pracy na 3 zmiany. Tym samym nastawiam się na ciężką końcówkę przez to.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dziewczyny.. drugi test tez dwie krechy :)) Bardzo szybko druga się pojawiła.
Ale kurcze ja nie mam zadnych objaw ciazy.. energii mam tyle co nigdy, wręcz bym mogła góry przenosic! Piersi taki jak były, mdłości zero. Jedynie co to kuły mnie jajniki przez kilka dni w okolicach gdy miała byc @. Prócz braku okresu i kłucia zero objaw! Czy to normalne?
Gratulacje! A objawy, albo sie dopiero pojawia, albo bedziesz ta szczesciara bez.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mnie też boli, nie mogę dzisiaj się ułożyć. W ogóle to zaczął mnie boleć od poronienia i co jakiś czas daje o sobie znać.

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dziewczyny.. drugi test tez dwie krechy :)) Bardzo szybko druga się pojawiła.
Ale kurcze ja nie mam zadnych objaw ciazy.. energii mam tyle co nigdy, wręcz bym mogła góry przenosic! Piersi taki jak były, mdłości zero. Jedynie co to kuły mnie jajniki przez kilka dni w okolicach gdy miała byc @. Prócz braku okresu i kłucia zero objaw! Czy to normalne?
Gratulacje!!!
Oczywiście, że to jest normalne :) Każda ciąża jest inna. Teraz miałam już sporo dziwnych objawów przed @, ale w pierwszej ciąży czułam się zupełnie normalnie, nawet piersi były miękkie i niebolesne (i tak mi zostało przez całe 9 miesięcy). W ogóle nie podejrzewałam ciąży, test zrobiłam 5 dni po @ tylko profilaktycznie bo w weekend miała być impreza z alkoholem. Byłam w wielkim szoku jak wyszły 2 kreski.

@Elodia to mi brodawki zciemnialy kilka dni po owulacji[emoji5] To byl jeden z pierwszych objawow, razem z kluciem w jajniku.

@Marika92 o wlasnie mnie od kilku godzin tak strasznie kluje w kregoslupie. On chyba tez sie przygotowuje na dzwiganie ciezarow[emoji6]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Elodia to mi brodawki zciemnialy kilka dni po owulacji[emoji5] To byl jeden z pierwszych objawow, razem z kluciem w jajniku.

@Marika92 o wlasnie mnie od kilku godzin tak strasznie kluje w kregoslupie. On chyba tez sie przygotowuje na dzwiganie ciezarow[emoji6]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Bardzo możliwe ale dziś to jest nie do zniesienia...

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry