reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny powiedzialam młodej. Nie wytrzymalabym do piątku. Ale tak z rezerwą tzn powiedzialam że zrobiliśmy dziecko ale na 100% okaże się w piątek czy to napewno to. A mloda jaki błysk w oczkach....sie tylko spytala kiedy będzie wiadomo co to będzie. No to jej powiedzialam ze może już za 3 miesiące się dowiemy jak dobrze pójdzie. To mloda na to że jak w piątek się okaże że dzidzi w brzuchu jest to w poniedzialek w klasie na godzinie wychowawczej się pochwali :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
Wow super kochana aż sie łezka w oku kręci trzymam za Was kciuki

U mnie znajoma w pracy ślubowala 9 wrzesnia i miala miec po tym 3 tygodnie urlopu. Już nie zdążyla wrocic bo zaciążyla :-) tak samo kuzynka ojca mojej córki. Po lipcowym ślubie urodzila w kwietniu :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
Ja myślałam że zejdzie nam z parę miesięcy z racji wieku mojego i męża a mój mąż odrazu twierdził że jestem w ciąży i miał rację

(Nie)dziękuję :-)

A potem spojrzala na moj brzuch akurat mocno wzdety i zgodnie ze swoim poczuciem humoru.... "Chyba za dużo zjadlas i musisz na kibelku posiedziec" xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
Nasze dzieciaki też świetnie zareagowały na wieść ze będą mieć rodzeństwo ale najlepszy był najstarszy syn ☺ze śmiechem powiedział że w przyszłym roku się wyprowadza i zrobi miejsce mlodszemu

Ja myślałam że zejdzie nam z parę miesięcy z racji wieku mojego i męża a mój mąż odrazu twierdził że jestem w ciąży i miał rację
No widzisz czasami i mężczyźni mają szósty zmysł :-) ja z ojcem córki po 8 cyklach ją zmajstrowaliśmy... Jak po 8cs teraz znowu malpisko przyszlo to sie zalamalam lekko ale stwierdzialm, że najwyzej w lutym pojdziemy się przebadac jak minie rok od rozpoczęcia starań. No i myślenie odpuścilam a juz w ogole jak w okolicach owulacji grypa przyszla :-) no i sie udalo. Pierwsza ciąża donoszona bez komplikacji tzn tylko nospe musialam brac od 20tc przez skurcze macicy. Ale urodzilam dzien przed terminem. Liczę że teraz też będzie podobnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

No widzisz czasami i mężczyźni mają szósty zmysł :-) ja z ojcem córki po 8 cyklach ją zmajstrowaliśmy... Jak po 8cs teraz znowu malpisko przyszlo to sie zalamalam lekko ale stwierdzialm, że najwyzej w lutym pojdziemy się przebadac jak minie rok od rozpoczęcia starań. No i myślenie odpuścilam a juz w ogole jak w okolicach owulacji grypa przyszla :-) no i sie udalo. Pierwsza ciąża donoszona bez komplikacji tzn tylko nospe musialam brac od 20tc przez skurcze macicy. Ale urodzilam dzien przed terminem. Liczę że teraz też będzie podobnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
Ja w sumie ciaze też bez większych komplikacji choć druga była troszkę gorsza a syn urodził się bardzo duży . Mam nadzieję ze i tym razem wszystko będzie ok choć będę pod zwiększonym nadzorem z racji tego ze mam jedna nerke

reklama
Do góry