reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jejciu dziewczyny pomóżcie coś bym zjadła ale mam totalna pustke wczoraj co rusz coś innego a dziś no na nic pomysłu a coś chce ale co?:)
Ja wpieprzam rurki z kremem waniliowym z biedronki.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

reklama
Ze spokojem :-) ślub 18 sierpnia a termin porodu 20lipca tak że ze spokojem :-) pozatym my robimy tylko małe przyjęcie weselne na 20 osob z najbliższej rodziny i świadkowie :-) tak że ze spokojem. Gdyby nam się teraz nie udalo z ciążą to bysmy na miesiąc zawiesili starania żeby ślubu nie przekładać :-)

Ha wczoraj sie cieszylam że nic mnie nie boli a dzisiaj już znowu....prawe biodro :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
Ja ślub brałam 7 października a teraz już jestem w ciąży ☺

Ja zdecydowałam, że wybiorę się na dniach może uda mi się jutro wstrzelic na prywatne usg, bo chcę zobaczyć dzidzie i serducho bo nie widziałam jeszcze wgl bo mam usg dopiero na 11 grudnia a tu dzisiaj 10 tc. Także mam nadzieję, że załapę się gdzieś szybciutko ;)
Ja ślub brałam 7 października a teraz już jestem w ciąży ☺

A u nas lipiec 14 rok 2012 ślub poczęcie corci grudzień 2012 a niunia pojawiła się na świecie 02.10 2013 a teraz wychodzi na to ze na rocznicę ślubu bd mieli prezent bo termin mam 13.07 14.07 :)))

Dziewczyny powiedzialam młodej. Nie wytrzymalabym do piątku. Ale tak z rezerwą tzn powiedzialam że zrobiliśmy dziecko ale na 100% okaże się w piątek czy to napewno to. A mloda jaki błysk w oczkach....sie tylko spytala kiedy będzie wiadomo co to będzie. No to jej powiedzialam ze może już za 3 miesiące się dowiemy jak dobrze pójdzie. To mloda na to że jak w piątek się okaże że dzidzi w brzuchu jest to w poniedzialek w klasie na godzinie wychowawczej się pochwali :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

reklama
Do góry