reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jejciu dziewczyny pomóżcie coś bym zjadła ale mam totalna pustke wczoraj co rusz coś innego a dziś no na nic pomysłu a coś chce ale co?:)
Ja wpieprzam rurki z kremem waniliowym z biedronki.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

reklama
Ze spokojem :-) ślub 18 sierpnia a termin porodu 20lipca tak że ze spokojem :-) pozatym my robimy tylko małe przyjęcie weselne na 20 osob z najbliższej rodziny i świadkowie :-) tak że ze spokojem. Gdyby nam się teraz nie udalo z ciążą to bysmy na miesiąc zawiesili starania żeby ślubu nie przekładać :-)

Ha wczoraj sie cieszylam że nic mnie nie boli a dzisiaj już znowu....prawe biodro :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
Ja ślub brałam 7 października a teraz już jestem w ciąży ☺

Ja zdecydowałam, że wybiorę się na dniach może uda mi się jutro wstrzelic na prywatne usg, bo chcę zobaczyć dzidzie i serducho bo nie widziałam jeszcze wgl bo mam usg dopiero na 11 grudnia a tu dzisiaj 10 tc. Także mam nadzieję, że załapę się gdzieś szybciutko ;)
Ja ślub brałam 7 października a teraz już jestem w ciąży ☺

A u nas lipiec 14 rok 2012 ślub poczęcie corci grudzień 2012 a niunia pojawiła się na świecie 02.10 2013 a teraz wychodzi na to ze na rocznicę ślubu bd mieli prezent bo termin mam 13.07 14.07 :)))

Dziewczyny powiedzialam młodej. Nie wytrzymalabym do piątku. Ale tak z rezerwą tzn powiedzialam że zrobiliśmy dziecko ale na 100% okaże się w piątek czy to napewno to. A mloda jaki błysk w oczkach....sie tylko spytala kiedy będzie wiadomo co to będzie. No to jej powiedzialam ze może już za 3 miesiące się dowiemy jak dobrze pójdzie. To mloda na to że jak w piątek się okaże że dzidzi w brzuchu jest to w poniedzialek w klasie na godzinie wychowawczej się pochwali :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

reklama
Do góry