Super wiadomość [emoji4] odpoczywajcie z fasoleczka [emoji8]Dziewczyny byłam właśnie na usg jest pęcherzyk żółtkowy i zarys zarodka. Oddzielenie się zmniejszylo
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomość [emoji4] odpoczywajcie z fasoleczka [emoji8]Dziewczyny byłam właśnie na usg jest pęcherzyk żółtkowy i zarys zarodka. Oddzielenie się zmniejszylo
Ja tylko te pól nospy wzięłam i ból ten mocniejszy mi wtedy przeszedl i już potem nie bralam bo pobolewalo o wiele mniej. A dzisiaj to rano zabolalo raz i teraz jak odpoczywam trochhę kluje po prawej stronie. Podejrzewam że kropek bardziej po prawej się zagnieździl
No i nie bez powodu ta blizna po wyrostku mnie dzisiaj szczypala haha pietwsze ruchy xD nie no żartuję oczywiscie :-) z mloda pierwsze ruchy czulam w 15 tc oby teraz bylo podobnie :-)Na pewno i się tam rozpycha
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się kochana :* obyś rano bez bólu się obudzilaJa biorę nospę i zmykam. Postaram się zasnąć. Mam nadzieję, że jakoś to będzie do rana i nic więcej się nie zacznie :-| Śpijcie dobrze dziewczyny!
Trzymaj się kochana :* obyś rano bez bólu się obudzila
Ja biorę nospę i zmykam. Postaram się zasnąć. Mam nadzieję, że jakoś to będzie do rana i nic więcej się nie zacznie :-| Śpijcie dobrze dziewczyny!
No to wcześnie poczułasNo i nie bez powodu ta blizna po wyrostku mnie dzisiaj szczypala haha pietwsze ruchy xD nie no żartuję oczywiscie :-) z mloda pierwsze ruchy czulam w 15 tc oby teraz bylo podobnie :-)