reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja to tarara uwielbiam.. Ale spokojnie poczekam te parę mc [emoji14] i sushi kocham ale można obejść i dać spażoną rybkę zamiast surowej i pyszne nadal :) ja dziś robię makaron w sosie śmietanowym że szpinakiem i kurczakiem :)

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To możemy sobie podać rękę z tym tatarem :p Też uwielbiam

reklama
Moi rodzice już wiedzą ale kazałam im sie za bardzo nie ekscytować bo to początek, ale moja mama mnie już do furii doprowadza codziennie dzwoni pyta sie co jem jak sie czuje itp już ją raz opierdzielilam bo nie wytrzymałam :D
Haha :p fajnie :) super, że się troszczy o Was :)

Hah to w pl I tak ok w Uk 9scy Tylko 30% wyplaty macierzynskie i trza wracac chyba ze trzy msce didatkowo Ale za free po 12 mscach trzeba wracac do pracy gdzue zlobek to dziennie 50£ wiec na msc wychodzi ci wieksza polowa wyplaty
Dobrze ze JuZ tam nie mieszkam w[emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma ci narzekać na PL w Holandii macierzyński trwa chyba 3 miesiące a potem do roboty wole pobierać 80% przez rok i buc w domu ja nie narzekam na pl do tego opieka od początku nawet w 5 tyg jak coś się dzieje ratują ciąże nie wyobrażam sobie w innym kraju żyć i czekać do 12 tyg

O 18:00 to będzie 6 tydz 4 dzień a u ciebie?
Ja tylko liczę ze będzie widać serduszko jak pika

Ja jutro mam 7+1 ale jak byłam na tej wizycie z nfz to przez brzuch jak mi zrobiła usg to było widać pęcherzyk i pikający biały punkt, obstawiam że to serduszko, więc u Ciebie może też będzie już widać, tym bardziej, że na pewno będziesz miała robione tak jak należy dopochwowo a nie przez brzuch :)

Hej dziewczyny udało mi się umówic na jutro wizyte u mojego endokrynologa,a rano zrobie badanie krwi,bo mam od niego skierowanie w systemie wystawione na poprzedniej wizycie.Też udało mi się umówic na jutro na 16 wizyte u gina przez tą moja infekcje zobaczymy co powie.A na wizyte z usg gdzie mam nadzieje,że już będzie widać ładnie serduszko umówiłam się na 19 grudnia będzie to 7+6 dni według OM

reklama
Rety, czemu nie wolno stosować maseczek w ciąży??

Co do wieku, to ja też w lipcu będę miała 36 :crazy:

Bo przenikaja JuZ do plodu zwiazki aktywne
Najlepsze te to z kwasem hialuronowym ktory jest brspieczny w ciszy
Samemu lepi nie ribic maseczek bo nie znamy Sie na skladnikach masek

Do góry