reklama
Pewnie, dam znac jak sie czegos dowiem. W poniedzialek bede do niej dzwonic, chociaz ta ksiegowa u mnie w pracy taka troche wątpliwej wiedzy ale sprobuje. Ewentualnie jakos inaczej bede probowala sie dowiedziec bo dla mnie to wazne. Niestety jak to w malych prywatnych firmach na papierze najnizsza krajowa tylko po to zeby do reki dostac wiecej no i teraz mam....1200 zl co miesiac...
atomek
Fanka BB :)
Kiedy masz lekarza? Bierzesz już luteine albo dupka?Cześć dziewczyny. No mi sie niestety plamienie pojawia:/ do tego dzisiaj strasznie mnie mdli, wszystko mi smierdzi, ciagle bym spala, a nie idzie przy dzieciakach wiec 21 juz mnie nie ma. Juz ledwo na oczy patrze
Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
Wczoraj bylam.Narazie wszystko ok. Pecherzyk jest, zadnych krwiakow nie widac. Tak mam luteine, chociaz nie wiem czy u mnie ta luteina cos dajeKiedy masz lekarza? Bierzesz już luteine albo dupka?
Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom
atomek
Wczoraj bylam.Narazie wszystko ok. Pecherzyk jest, zadnych krwiakow nie widac. Tak mam luteine, chociaz nie wiem czy u mnie ta luteina cos daje
Daj jej czas. I aplikuj palcem a nie tym plastikowym aplikatorem.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też miałam plamienie i moja gin powiedziała że do póki to nie jest żywa krew powinno być ok, może się organizm oczyszcza, może się przeciążyłaś, wiem że łatwo mówić bo nie mam dzieci ale postaraj się odpoczywać i skontroluj co się dzieje u swojego lekarza jak najszybciejCześć dziewczyny. No mi sie niestety plamienie pojawia:/ do tego dzisiaj strasznie mnie mdli, wszystko mi smierdzi, ciagle bym spala, a nie idzie przy dzieciakach wiec 21 juz mnie nie ma. Juz ledwo na oczy patrze
Aaa widzę że już byłaś
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
kinga30
Palcem aplikuje, poprostu po ostatnich 2 ciazach mam watpliwosci co do dzialania. No ale przynajmniej nie szkodzi. Ostatnie 2 ciaze mialam 3 razy dziennie I miedzy plamieniami jeszcze krwotoki mialam. Potem dostalam na skurcze. Wsadzilam luteine I za chwile pojechalam rodzicDaj jej czas. I aplikuj palcem a nie tym plastikowym aplikatorem.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kinga30
Odpoczywam ile sie da, staram sie nie stresowac, slucham mojej gin I to tyle co moge zrobic, wierzyc, ze bedzie dobrze.Też miałam plamienie i moja gin powiedziała że do póki to nie jest żywa krew powinno być ok, może się organizm oczyszcza, może się przeciążyłaś, wiem że łatwo mówić bo nie mam dzieci ale postaraj się odpoczywać i skontroluj co się dzieje u swojego lekarza jak najszybciej
Aaa widzę że już byłaś
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Podziel się: