reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja akurat tak nie mam, pare razy mnie zemdlilo i kilka razy metal w ustach czulam a tak to jest ok. Jedynie mega senna jestem i nic poza tym.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ale ci zazdroszcze, ale z tego co kojarze z Twoich poprzednich wpisow masz juz dziecko slyszalam ze w pierwszej ciazy jest najgorzej?? U ciebie tez tak bylo??
Mam nadzieje ze przyzwuyczaje sie do tych mdlosci.... Bo jak narazie to wiekszosc czasu z lozka nie wychodze

reklama
W piereszej ciąży nie wiedzialam co to mdlosci ani rzyganko ani nawet senna nie bylam. Teraz troche inaczej poki co by bym.najchetniej spala bez przerwy a przecież tak się nie da.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

W piereszej ciąży nie wiedzialam co to mdlosci ani rzyganko ani nawet senna nie bylam. Teraz troche inaczej poki co by bym.najchetniej spala bez przerwy a przecież tak się nie da.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Nom doskonale cie rozumiem powiem szczerze ze tęsknię za sprzataniem robieniem czegokolwiek ale niestety mdlosci mi nie pozwalaja. Trudno trzeba to przezyc ☺

Ehh dziewczyny te mdlosci mnie wykoncza. Tyle co otworze rano oczy sa i znikaja jak zasypiam w nocy... Mdli mbie na wszystkie zapachy lacznie z moim cialem, a lodowka smierdzi jak wysypisko smieci... Do tego bol glowy ehhh chchialabym sie cieszyc z ciazy ale to zle samopoczucie mi to uniemozliwia. Mam nadzieje ze to minie i bede mogla sie wreszcie cieszyc.
Dziewczyny powiedzcie czy wy tez tak macie??
Doskonale wiem co przeżywasz w 1 ciąży mdłości i wymioty miałam od 5-15 tygodnia a jak sie skończyły to czułam sie jak nowo narodzona☺ Modliłam sie żeby wkońcu sie to skończyło.Mnie też męczyły bóle głowy i byłam strasznie senna.Zawsze zazdrościłam tym,które mówiły,że nie miały żadnych objawów w pierwszym trymestrze,bo ja przeżywałam horror oby teraz było lepiej

Doskonale wiem co przeżywasz w 1 ciąży mdłości i wymioty miałam od 5-15 tygodnia a jak sie skończyły to czułam sie jak nowo narodzona☺ Modliłam sie żeby wkońcu sie to skończyło.Mnie też męczyły bóle głowy i byłam strasznie senna.Zawsze zazdrościłam tym,które mówiły,że nie miały żadnych objawów w pierwszym trymestrze,bo ja przeżywałam horror oby teraz było lepiej
Jejuu jak milo, ze znalazlam kogos kto mial podobnie. Myslalam, ze jestem wybrykiem natury, moje wszystkie kolezanki w prawdzie mialy mdlosci, ale nie caly dzien tylko czasami.mam wrazenie ze z każdym dniem sie to pogarsza, jeszczce wczoraj moglam uzyc do kapieli zelu pod prysznic dzisiaj juz nie, tylko woda. Doslownie kazdy zapach jest koszmarny. Czekam na dzien w ktorym obudze sie rano i nie bedzie mdlosci

A ja się skusilam na krotki szybki numerek....mam nadziej ze ciąży to nie zaszkodzilo....taaa a mialam czekac z tym do wizyty u gina czy wg niej moge sie seksić bez problemu.zla na siebie jestem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry