reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam dziewczyny :) Może niektóre z Was mnie pamiętają,bo udzielałam się na początku założenia tego forum Lipcowe mamy 2018.Czekałam wtedy na @ która niestety przyszła 25 października..Po @ w dni płodne znów zaczęliśmy starania i chyba się udało :) Dziś zrobiłam mniej więcej 2 godziny temu test o czułości 10 i wyszła delikatna druga kreska po niecałej minucie wiec czuje,że udało się za trzecim podejściem :) @ mam dostać dopiero w poniedziałek wiec zobaczymy jak to będzie.Chciałabym też zrobić test o czułości 25 tak dla porównania.Jak wyliczyłam sobie termin porodu to wychodzi mi według kalkulatora na 30 lipca wiec nadal się załapuje na wasze forum ;) Mam córke która skończyła 2 lata i 7 miesięcy z nią bardzo ciężko znosiła ciąże do 15 tygodnia miałam całodobowe mdłości i wymioty,do tego bóle głowy mam nadzieje,że jeżeli się udało to tym razem będę lepiej tą ciąże przechodziła :) Wysyłam Wam zdjęcie mojego dzisiejszego testu może coś tam dojrzycie na żywo kreska wygląda wyrazniej :)

Kreska jak żywa! :) witaj [emoji1320]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam dziewczyny :) Może niektóre z Was mnie pamiętają,bo udzielałam się na początku założenia tego forum Lipcowe mamy 2018.Czekałam wtedy na @ która niestety przyszła 25 października..Po @ w dni płodne znów zaczęliśmy starania i chyba się udało :) Dziś zrobiłam mniej więcej 2 godziny temu test o czułości 10 i wyszła delikatna druga kreska po niecałej minucie wiec czuje,że udało się za trzecim podejściem :) @ mam dostać dopiero w poniedziałek wiec zobaczymy jak to będzie.Chciałabym też zrobić test o czułości 25 tak dla porównania.Jak wyliczyłam sobie termin porodu to wychodzi mi według kalkulatora na 30 lipca wiec nadal się załapuje na wasze forum ;) Mam córke która skończyła 2 lata i 7 miesięcy z nią bardzo ciężko znosiła ciąże do 15 tygodnia miałam całodobowe mdłości i wymioty,do tego bóle głowy mam nadzieje,że jeżeli się udało to tym razem będę lepiej tą ciąże przechodziła :) Wysyłam Wam zdjęcie mojego dzisiejszego testu może coś tam dojrzycie na żywo kreska wygląda wyrazniej :)
Gratuluję :-) elegancka kreseczka:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mi też taka blada kreska wyszła za pierwszym razem ale powtórzyła na drugi dzień rano i była już wyrazniejsza

Dzień przed okresem wyszła mi ledwo widoczna a ż każdym dniem była bardziej wyraźną i teraz jestem już w 6 tygodniu ciazy :)) także myślę, że gratulacje :) zawsze możesz udać się na betę którą Cie utwierdzi przed pierwszą wizyta:) trzymam kciuki

@Ewelina8989 tez robilam testy przed ewentualnym okresem. i wlasnie tak one wygladaly jak Twoj. druga kreska byla taka bladziusienka - doslownie cien cienia. w dzien okresu pognalam do apteki i kupilam test, ktory wprost pisze, ze coaza i mniej wiecej ktory tydzien a tam wyraznie juz napisane

Zrobiłam dzisiaj test,bo z córka wyszedł mi pozytywny też z taka blada kreseczka 4 dni przed terminem @ i stwierdziłam,że jeżeli się udało to już powinno być dzisiaj co widać chociaż szczerze byłam pewna,że w tym cyklu znów będzie klapa,a tutaj taka miła niespodzianka :)

Ehh dziewczyny te mdlosci mnie wykoncza. Tyle co otworze rano oczy sa i znikaja jak zasypiam w nocy... Mdli mbie na wszystkie zapachy lacznie z moim cialem, a lodowka smierdzi jak wysypisko smieci... Do tego bol glowy ehhh chchialabym sie cieszyc z ciazy ale to zle samopoczucie mi to uniemozliwia. Mam nadzieje ze to minie i bede mogla sie wreszcie cieszyc.
Dziewczyny powiedzcie czy wy tez tak macie??

reklama
Ja akurat tak nie mam, pare razy mnie zemdlilo i kilka razy metal w ustach czulam a tak to jest ok. Jedynie mega senna jestem i nic poza tym.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry