reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To razem wizytujemy bo ja tez w przyszly piątek na pierwszą wizytę idę :-) ale to już w zasadzie tylko tydzień do wizyty został to szybko zleci

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Oooo to super niby tydzień nie długo ale już sie doczekać nie mogę :)

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :) ja już siedzę jak na szpilkach :p myślę że wytrzymam jeszcze jakoś z pół godziny i ogarnę zakupy przed lekarzem bo już nie wysiedze.

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :) ja już siedzę jak na szpilkach :p myślę że wytrzymam jeszcze jakoś z pół godziny i ogarnę zakupy przed lekarzem bo już nie wysiedze.

Tak zrób, ja wczoraj pojechałam godzinę wcześniej i na zakupy poszłam bo w domu korby dostawałam [emoji23][emoji12]

Kciuki zaciśnięte za piękne serduszka. My musimy czekać jeszcze tydzien

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry! Moje życie to piekło dzisiaj... Nie śpię od 4 a dzisiaj już do pracy jednej a później drugiej więc 8-20, dopadły mnie mdłości i katar :/

I zazdroszcze wszystkim, które są już po wizytach z [emoji173]️ albo mają je zaraz... :) u mnie jeszcze 2 tyg

Kciuki za wizyty!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

DziewcZyny!
Jestem w 6 tygodniu ciazy, okropnie mecza mnie mdlosci, wstaje ubieram sie do pracy i wracam do domu nie dam rady dojechac tym bardziej ze mam do pracy 30 km i jezdze pociagiem....myslalam, ze mdlosci mnie odpuszcza, ale neisety, jesczce ta wrazliwosc na zapachy...
Powiedzcie mi czy ktoras z was jest juz na chorobowym czy jakos dajecie rade chodzic do pracy???
Ja jestem dopiero w 5 tyg ale ciagle meczy mnie przeziębienie i nie chce ryzykować bo w pracy nie mam za ciepło także siedzę w domu i sie grzeje. Moim zdaniem każda z nas inaczej przechodzi ciąże i jedne mogą gonić i robić wszystko do rozwiązania a inne źle sie czuja i musza odpoczywać. Mi moja doktorka powiedziała ze ciąża to czas na odpoczynek i zadbanie o siebie. Także jak sie złe czujesz ja poszła bym na Twoim miejscu na L4

reklama
Ja jestem dopiero w 5 tyg ale ciagle meczy mnie przeziębienie i nie chce ryzykować bo w pracy nie mam za ciepło także siedzę w domu i sie grzeje. Moim zdaniem każda z nas inaczej przechodzi ciąże i jedne mogą gonić i robić wszystko do rozwiązania a inne źle sie czuja i musza odpoczywać. Mi moja doktorka powiedziała ze ciąża to czas na odpoczynek i zadbanie o siebie. Także jak sie złe czujesz ja poszła bym na Twoim miejscu na L4
Ja w domku siedzę. Ze względu na trudne warunki pracy skoczylam do rodzinnej i dp dnoa wizyty mam spokójl :-)

Cyce raz bolą raz nie ale za to sutki wiecznie nabrzmiale i są takie wrazliwe jakby były papierem ściernym potarte :-) podbrzusze z rana nie boli, glownie poznym popoludniem lub wieczorem. Cyce mi się znowu lekko powiekszyly. Chociaz do rozmiaru z pierwszej ciąży im jeszcze daaaaaaleko :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry