reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To razem wizytujemy bo ja tez w przyszly piątek na pierwszą wizytę idę :-) ale to już w zasadzie tylko tydzień do wizyty został to szybko zleci

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Oooo to super niby tydzień nie długo ale już sie doczekać nie mogę :)

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :) ja już siedzę jak na szpilkach :p myślę że wytrzymam jeszcze jakoś z pół godziny i ogarnę zakupy przed lekarzem bo już nie wysiedze.

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :) ja już siedzę jak na szpilkach :p myślę że wytrzymam jeszcze jakoś z pół godziny i ogarnę zakupy przed lekarzem bo już nie wysiedze.

Tak zrób, ja wczoraj pojechałam godzinę wcześniej i na zakupy poszłam bo w domu korby dostawałam [emoji23][emoji12]

Kciuki zaciśnięte za piękne serduszka. My musimy czekać jeszcze tydzien

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry! Moje życie to piekło dzisiaj... Nie śpię od 4 a dzisiaj już do pracy jednej a później drugiej więc 8-20, dopadły mnie mdłości i katar :/

I zazdroszcze wszystkim, które są już po wizytach z [emoji173]️ albo mają je zaraz... :) u mnie jeszcze 2 tyg

Kciuki za wizyty!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

DziewcZyny!
Jestem w 6 tygodniu ciazy, okropnie mecza mnie mdlosci, wstaje ubieram sie do pracy i wracam do domu nie dam rady dojechac tym bardziej ze mam do pracy 30 km i jezdze pociagiem....myslalam, ze mdlosci mnie odpuszcza, ale neisety, jesczce ta wrazliwosc na zapachy...
Powiedzcie mi czy ktoras z was jest juz na chorobowym czy jakos dajecie rade chodzic do pracy???
Ja jestem dopiero w 5 tyg ale ciagle meczy mnie przeziębienie i nie chce ryzykować bo w pracy nie mam za ciepło także siedzę w domu i sie grzeje. Moim zdaniem każda z nas inaczej przechodzi ciąże i jedne mogą gonić i robić wszystko do rozwiązania a inne źle sie czuja i musza odpoczywać. Mi moja doktorka powiedziała ze ciąża to czas na odpoczynek i zadbanie o siebie. Także jak sie złe czujesz ja poszła bym na Twoim miejscu na L4

reklama
Ja jestem dopiero w 5 tyg ale ciagle meczy mnie przeziębienie i nie chce ryzykować bo w pracy nie mam za ciepło także siedzę w domu i sie grzeje. Moim zdaniem każda z nas inaczej przechodzi ciąże i jedne mogą gonić i robić wszystko do rozwiązania a inne źle sie czuja i musza odpoczywać. Mi moja doktorka powiedziała ze ciąża to czas na odpoczynek i zadbanie o siebie. Także jak sie złe czujesz ja poszła bym na Twoim miejscu na L4
Ja w domku siedzę. Ze względu na trudne warunki pracy skoczylam do rodzinnej i dp dnoa wizyty mam spokójl :-)

Cyce raz bolą raz nie ale za to sutki wiecznie nabrzmiale i są takie wrazliwe jakby były papierem ściernym potarte :-) podbrzusze z rana nie boli, glownie poznym popoludniem lub wieczorem. Cyce mi się znowu lekko powiekszyly. Chociaz do rozmiaru z pierwszej ciąży im jeszcze daaaaaaleko :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry