reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mam dokładnie tak samo, mdli mnie na wieczór a nie rano [emoji5]️
I ja się podpinam do wieczornych. Mdli mnie ale to z glodu. Chyba znowu sloik korniszonow otworze i kilka zjem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ty nigdy nie mozesz byc glodna teraz! Smacznego [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Korniszony z chilli z biedronki pycha. Teraz beda szly w hurtowych ilosciach hehe. Dzisiaj wpieprzylam po kolei: zapiekanka makaronowa, rogal marciński (jeden z plusów mieszkania w Poznaniu) reszta zapiekanki, pol sloika korniszonow, kubusia bananowo marchwiowego, kanapke z szynka serem i do tego a jakze korniszony, i kabanosy. Ta szynka z kanapki tez mi cos dziwnie wparwdzie pachniala i smakowla ale zjadlam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Korniszony z chilli z biedronki pycha. Teraz beda szly w hurtowych ilosciach hehe. Dzisiaj wpieprzylam po kolei: zapiekanka makaronowa, rogal marciński (jeden z plusów mieszkania w Poznaniu) reszta zapiekanki, pol sloika korniszonow, kubusia bananowo marchwiowego, kanapke z szynka serem i do tego a jakze korniszony, i kabanosy. Ta szynka z kanapki tez mi cos dziwnie wparwdzie pachniala i smakowla ale zjadlam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A ja rano owsianke mleko 400 ml , potem drozdzowke, obiad spaghetti bolognese, trzy jablka kg mandarynek, dwie razowki z serem bialym I szczypiorkoem teraz maz Robi kanapke pomidot cebula hajaha i ide spac chyba

Z tymi mdlosciami to lipa totalna.. Mdli z glodu a jak się znów najesz to mdli od żarcia
Posmak w paszczy metaliczny... Jakbym zezarla żelazo...
oar83e3kr3gefj8x.png

Dokl trza przeczekac te mdlosci Ale u mnie zdrcydowanie lepi jak zjem, a najgorzej rano az Sie podnosi

Dokl trza przeczekac te mdlosci Ale u mnie zdrcydowanie lepi jak zjem, a najgorzej rano az Sie podnosi

Mam podobnie... Ale wieczorem jak jestem głodna to też mnie bierze. A jako że czytałam Was będąc w łóżku a Wy zaczelyscie pisać o jedzeniu to musiałam wstać i właśnie pochlaniam 2 kanapkę z białym serem i pomidorem... :)
oar83e3kr3gefj8x.png

reklama
A ja rano owsianke mleko 400 ml , potem drozdzowke, obiad spaghetti bolognese, trzy jablka kg mandarynek, dwie razowki z serem bialym I szczypiorkoem teraz maz Robi kanapke pomidot cebula hajaha i ide spac chyba

Teraz to sobie mozwmy pozwolić :-) podczas kp a przynajmniej na samym początku trzeba będzie uważać na dietę :-) córę karmiłam dwa lata, mam nadzieję że teraz też się uda chociaż z półtora roku.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry