reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja na tel suwaczkow nie widze. Nonkatoja witaj 7 lat temu z corka mialam termin na 22 lipca☺ urodzila sie 23☺

reklama
Witajcie nowe dziewczyny!

Ja zdycham!!!! Mdłości prowadzą do odruchów wymiotnych - jest totalnie źle :(

oar83e3khwztsxts.png

Witajcie nowe dziewczyny!

Ja zdycham!!!! Mdłości prowadzą do odruchów wymiotnych - jest totalnie źle :(

oar83e3khwztsxts.png
A próbowałaś herbatek imbirowych albo czegoś z apteki na mdłości? Dopiero dzisiaj Ci się to zaczęło czy miałaś już dolegliwości wcześniej? Ja za 5 dni będę w tym samym czasie ciąży co Ty teraz i aż się boję czy mnie czasem też się nie zaczną dolegliwości :szok:

@kinga30 syna przenosiłam 5 dni i mam nadzieję, że drugie będzie bardziej ruchliwe[emoji12] Sama w lipcu mam ur, więc termin mi pasuje[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzięki za rady, muszę przemyśleć temat i coś zdecydować. Zobaczymy co lekarz powie dzisiaj na wizycie.

A próbowałaś herbatek imbirowych albo czegoś z apteki na mdłości? Dopiero dzisiaj Ci się to zaczęło czy miałaś już dolegliwości wcześniej? Ja za 5 dni będę w tym samym czasie ciąży co Ty teraz i aż się boję czy mnie czasem też się nie zaczną dolegliwości :szok:

W poprzedniej ciąży było tak tragicznie, że wymiotowałam dalej niż widziałam. Teraz mam te mdłości i jak w poprzedniej pomagało mi zimne mleko tak teraz niestety nic :(
Od soboty już mam mdłości ale z dnia na dzień mam coraz gorzej :(

@lalki wspolczuje [emoji20] Ja tez sie dzis kiepsko czuje [emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

też masz mdłości?

oar83e3khwztsxts.png

reklama
Do góry