reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny może załozymy nowy wątek z podstawowymi danymi o nas i naszych terminach - bedzie łatwiej sie połapać kto i co :)

@motyl29 możesz wziąć zwolnienie ale w pracy jeszcze nic nie mówić. Co prawda na zwolnieniu będzie adnotacja że masz "ciążowe" ale zawsze możesz odwlec oficjalną rozmowę w czasie... Albo wziąć zwolnienie "nieciążowe" i stracić 20% wynagrodzenia

reklama
@motyl29 no ja wlasnie tez pracuje po 12 godz. I tez na noce. Do tego praca bardzo obciazajaca. Ale mimo wszystko poczekam jeszcze te 2 tygodnie zeby choc serduszko uslyszec.

@redavecad no ja tez mam nadzieje, ze tym razem bedzie lepiej i u Ciebie i u mnie.

Ja to mam Jeszceze jedna obawe. Ponoc drugie dziecko rodzi sie zwykle wieksze od pierwszego, a corka mala nie byla [emoji53]

@Nowaja16 nie wypowiem sie, bo jestem na tel. A aplikacja mi pokazuje tylko pojedynvze suwaczki, wiekszosci nie widze.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny widać mój suwaczek? :)
Zły link skopiowałaś @Nowaja16

Ja niestety pracuję na codzień z ludźmi chorymi, kaszlącymi i kichającymi na prawo i lewo i prosto w twarz. Do tego pracuję z surowcami farmaceutycznymi, które też się rozpylają. Nie wyobrażam sobie pracować. Szczególnie, że mam migdały do wycięcia i łapie bardzo łatwo infekcje, które w mig przechodzą w anginę.

reklama
@Columbina no ja wlasnie mam zatoki do zoperowania i tez wiecznie chora jestem. Jak tylko zacznie mnie cos lapac to pojde wczesniej na zwykle l4.

@olaaa7 ja w 4t1d mialam 126, a wczoraj, czyli 4t4d 750

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry