reklama
matyjka13
Zaangażowana w BB
Gratuluje serdecznie ja na 1.07 lipca termin ale na radość w pełnym wydaniu będę miała dopiero po wizycie jak usłyszę serduszkoTest pozytywny blada kreska ale okres powinnam dostać dopiero w piątek termin z kalkulatora internetowego wychodzi na 7 lipca 2018
matyjka13
Zaangażowana w BB
Kłucie w jajnikach mam i swędzą mnie sutkiJa dokładnie tak samo a co do objawów to mam klucię w jajnikach, tkliwe i większe piersi i zrobiła mi się opryszczka pierwsza w życiu.
Ewelina8989
Aktywna w BB
Ja w pierwszej ciąży miałam test pozytywny 4 dni przed terminem @,a dziś termin @ i test negatywny wiec raczej nic z tego nie będzie :/
matyjka13
Zaangażowana w BB
ja w pierwszej ciaży miała test pozytywny tydzien po spodziewanej miesiączce więc nic nigdy nie wiadomo. może być bardzo wczesna ciążaJa w pierwszej ciąży miałam test pozytywny 4 dni przed terminem @,a dziś termin @ i test negatywny wiec raczej nic z tego nie będzie :/
Cinka
Zaciekawiona BB
Witam nowe mamusie[emoji1][emoji1][emoji1] wkoncu dołączyłyście.Ja z objawów oczywiście piersi czułe brak miesiączki i częsta toaleta wizytę mam za 2 tyg umówiona i mam nadzieję że zobaczę serduszko[emoji2] No dziewczyny rozkręcamy się widzę.Zycze każdej cudownych dni bez wymiotów i stresów.
życie cudem jest[emoji1]
życie cudem jest[emoji1]
reklama
Podziel się: