Elodia
Fanka BB :)
Jak nic oprocz tych malych plamek nie bedzie sie pojawialo to moze bedzie ok ale jakby nie daj boże krew albo wieksze plamienie to na ip pojadę. A tak to leżę ilę sie da. Wstawać zamierzam no na pewno do kibelka czy tam na wieczorne mycie i uszykować młodą do szkoly. Ewentualnie jak naprawde bede musiala cos wiecej zrobic ale na zakupy się nie bede wybierac. I chyba odpuszcze sobie wypad do teściów w ten weekend. Mysle że to dobra decyzja.No wlasnie to jest najgorsze, ze ciezko wytlumaczyc. Jak sie nadal bedziesz niepokoic, to jedz na ip, oni Ci zrobia przy okazji napewno badania krwi itd. Bedziesz duzo spokojniejsza.
Ja z krwiakiem mialam przeboje. Pewnego wieczoru zabolal mnie brzuch, jak mega takie wzdecie i nagle bum, tona krwi ze mnie poleciala. Nim dojechalam do szpitala to kapalo mi doslownie z nog, ze spodni. Bylam wtedy w 13 tyg, swierzo po wizycie. Oczywiscie z wielkim placzem weszlam na ta ip, Panie odrazu mnie zabraly, zrobili usg i jakiez moje zdziwienie ze dziedzia radosnie podskakiwala w brzuchu. Polozyli mnie na 2 dni, poki najgorsze krwawienie nie przeszlo. Pozniej do domu, duphaston, luteina, nospa i zelazo bo troche sie tam pokrwawilam.
Oczywiscie mimo zapewnien lekarzy ze powinno byc ok, odwiedzalam ich jeszcze z panika tam z 3-4 razy. Wolalam sprawdzic i w tylku mialam co sobie mysla. Po porodzie, jak bralam wypis, babka z rejestracji mi powiedziala, ze do konca zycia mnie nie zapomni, z jakim placzem do nich weszlam i ze urodzilam pozniej takie zddowe i duzo dziecko.
Takze lez, odpiczywaj, jak cos sie bedzie dzialo to kontroluj, bo warto.
Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom