reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie nie wiem! Położna u której byłam powiedziała, że nie bardzo się zna na bliźniakach i że nie chce mi nic mówić, i że wszystkiego dowiem się w szpitalu. Dzieciaczki są od siebie ładnie oddzielone, to chyba dobry znak, nie?

Wszystko będzie dobrze podwójne szczęście podwójną radość cieszę się razem z wami :)

reklama
No jasne że będzie dobrze :-) kurczę no liczylam na to ze chociaż jedne bliźniaki na wątku się pojawią :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Mój mąż cały czas się śmieje ze u nas będą bliźniaki ☺przekonamy się za tydzień

a już gdzieś z tylu głowy miałam, że coś ze mną nie tak, ale jednak nie jestem sama ;) wszyscy zawsze mówią o bólu piersi przy początkach ciąży i owszem one były, ale napewno nie były to bóle, które mogłyby mi w jakiś sposób dokuczać ;)

U mnie troszkę były nabrzmiale na początku a później opadly i ja bliska zawału byłam bo obawiałam się najgorszego , ale jest wszystko ok :)

Hej dziewczyny,

w końcu i ja jestem po pierwszym USG.

I mieliśmy niespodziankę życia - BLIŹNIAKI! :)

Czy któraśz was też będzie miała dwoje? :)
Ale swietnie!! Jakie cudowne ...
Gratuluje.

Sama sie zastanawiam czy mieszka u mnie tylko jedna osobka. Dowiem sie we wtorek. Wtedy mam pierwsza wizyte.

reklama
Gratuluję bliźniaków super wiadomość, zobaczymy kto jeszcze trafi na podwójne szczęście :)
Ja też codziennie nie śpię 2-3 godziny a wieczor jest dla mnie koszmarem tak się źle czuje
A z piersiami to właśnie trochę się martwię bo były strasznie nabrzmiale a teraz mnie puściły,

Do góry