reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie nie wiem! Położna u której byłam powiedziała, że nie bardzo się zna na bliźniakach i że nie chce mi nic mówić, i że wszystkiego dowiem się w szpitalu. Dzieciaczki są od siebie ładnie oddzielone, to chyba dobry znak, nie?

Wszystko będzie dobrze podwójne szczęście podwójną radość cieszę się razem z wami :)

reklama
No jasne że będzie dobrze :-) kurczę no liczylam na to ze chociaż jedne bliźniaki na wątku się pojawią :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Mój mąż cały czas się śmieje ze u nas będą bliźniaki ☺przekonamy się za tydzień

a już gdzieś z tylu głowy miałam, że coś ze mną nie tak, ale jednak nie jestem sama ;) wszyscy zawsze mówią o bólu piersi przy początkach ciąży i owszem one były, ale napewno nie były to bóle, które mogłyby mi w jakiś sposób dokuczać ;)

U mnie troszkę były nabrzmiale na początku a później opadly i ja bliska zawału byłam bo obawiałam się najgorszego , ale jest wszystko ok :)

Hej dziewczyny,

w końcu i ja jestem po pierwszym USG.

I mieliśmy niespodziankę życia - BLIŹNIAKI! :)

Czy któraśz was też będzie miała dwoje? :)
Ale swietnie!! Jakie cudowne ...
Gratuluje.

Sama sie zastanawiam czy mieszka u mnie tylko jedna osobka. Dowiem sie we wtorek. Wtedy mam pierwsza wizyte.

reklama
Gratuluję bliźniaków super wiadomość, zobaczymy kto jeszcze trafi na podwójne szczęście :)
Ja też codziennie nie śpię 2-3 godziny a wieczor jest dla mnie koszmarem tak się źle czuje
A z piersiami to właśnie trochę się martwię bo były strasznie nabrzmiale a teraz mnie puściły,

Do góry