Zani2407
Fanka BB :)
Hej nie ma co się bać pytać o rady czy też choćby się wyzalic, niestety nie ma rady dziecko długo może się jeszcze budzić w nocy szczególnie na kp bo jednak małe przyzwyczajone jest do bliskości, czuje też zapach naszej skóry itd. Słyszałam też że dzieci na mm też budzą się nocą więc nie ma na to reguły co dziecko to egzemplarz. Moja dziecko też nie chce butelki i jest mi ciężko go odstawić mimo że muszę zacząć brać leki.Witajcie mamy jestem mamą Julii urodzonej 18.07. Czytam Was regularnie Ale sama jakoś nie mam odwagi pisać....Przeczytałam już cały internet w szukaniu odpowiedzi ,, dlaczego moje dziecko ciągle budzi się w nocy... jestem wykończona... wstaje ok 6 razy w ciągu nocy a nawet i wiecej i mąż też niewiele mniej.Karmię piersią, ale mała już dostaje stale pokarmy i bardzo dobrze jej idzie nawet z większymi grudkami ale i tak ciągle domaga się piersi. W dzień nie ma problemu że z spaniem, chociaż może śpi za dużo bo tak naprawdę po dwóch godzinach aktywności robi się senna. Zasypia sama w łóżeczku i w nocy tez śpi w łóżeczku ( jeśli biorę ja do łóżka to też budzi się co chwilę i oczywiście szuka piersi, ale i tak jest niespokojna) mąż uważa że to przez to że ja karmię piersią... sama nie wiem... juz bym chciała zakończyć przygodę z kp ale Julka Nie chce butelek( czasami mężowi uda się jej podać mleko w butelce ale jest wtedy wojna) Nie wiem co robię nie tak... nie śpię od pół roku... mam jeszcze czteroletniego syna i po prostu chce żyć no to się trochę pozalilam..
Możesz spróbować zacząć odcyckowywac jednak nie masz gwarancji że noce będą lepsze.
Widzisz moje też ciągle budzi się w nocy w dodatku nie śpi w łóżeczku i nie zasypia sam :/ zazdroszczę jak ktoś mi mówi że dzidzia nie potrzebuje lulania no ale nic nie zrobię, chodzę czasami jak zombi i jestem przez to nerwowa ale wiem że kiedyś to minie więc tylko spokój mnie uratuje