reklama
kinga30
Fanka BB :)
Moja na kaszke tez miala taka reakcje zaczela sie krztusicRobiłam tez dziś próbę z jedzeniem kaszki, zrobiłam mu taka ani nie rzadka ani gęsta i mm, dałam łyżeczkę i od razu zaczął się dławić, musiałam go odklepywac :/ widać dalej nie gotowy do jedzenia.
olaaa7
On ledwo zaczął przełykać inod razu buzię otwierał język lekko wysuwał i nie umiał odkaszlec i zaraz zaczął robić się czerwony normalnie mi już ręce opadają z tym jedzeniem. Nie wiem czy mam mu dać spokój, czy próbować a jeśli tak to co.Moja na kaszke tez miala taka reakcje zaczela sie krztusic
arona
poczekaj na drugiego zabka, teraz delikatny moment , potem proboj na czubku lyzeczki , bardzo male ilosci najpierw . U nas lepiej wchodzi geste.On ledwo zaczął przełykać inod razu buzię otwierał język lekko wysuwał i nie umiał odkaszlec i zaraz zaczął robić się czerwony normalnie mi już ręce opadają z tym jedzeniem. Nie wiem czy mam mu dać spokój, czy próbować a jeśli tak to co.
kinga30
O matko. U nas to moze nie az tak ale tez szalu nie ma. Agatka najbardziej lubi marchewke z ziemniakiem I zupke jarzynowa w ktorej oprocz marchewki I ziemniaka jest pietruszka ale tez jak za duzo zje potem jezdzi jej po brzuchu, dzisiaj zjadla niecale pol sloiczka I potem ja meczylo I co chwila przerwy robie dzien, dwaOn ledwo zaczął przełykać inod razu buzię otwierał język lekko wysuwał i nie umiał odkaszlec i zaraz zaczął robić się czerwony normalnie mi już ręce opadają z tym jedzeniem. Nie wiem czy mam mu dać spokój, czy próbować a jeśli tak to co.
gabrika
On ledwo zaczął przełykać inod razu buzię otwierał język lekko wysuwał i nie umiał odkaszlec i zaraz zaczął robić się czerwony normalnie mi już ręce opadają z tym jedzeniem. Nie wiem czy mam mu dać spokój, czy próbować a jeśli tak to co.
A próbowałaś podać z butelki? Może najpierw niech się oswoi ze smakiem?
Zani2407
Moje dziecko nie przepada za dodatkiem marchewki woli zupki te jaśniejsze jak jest marchewka to coś tam je ale ma takie odruchy jakby go zatkało i wypluwa trochę. Myślę żeby zacząć dawać owocki bo dopiero same obiadki jadł ale nie wiem czy to nie za szybko bo minęło 2 tygodnie.
Onaszczesliwa2018
A może wody do popicia potrzebuje ? Probowalas ?Moje dziecko nie przepada za dodatkiem marchewki woli zupki te jaśniejsze jak jest marchewka to coś tam je ale ma takie odruchy jakby go zatkało i wypluwa trochę. Myślę żeby zacząć dawać owocki bo dopiero same obiadki jadł ale nie wiem czy to nie za szybko bo minęło 2 tygodnie.
reklama
kinga30
Witam☺ tez mialam byc lipcowa mama Agatki, ale moja Agatka rowniez sie pospieszyla w 36 tygodniu I urodzila sie 28.06☺Witam czy można jeszcze dołączyć do Waszego grona [emoji6]? Dopiero dowiedziałam się o tym forum. Miałam termin na 18.07 ale Agatę wywołali 21.06. To moje pierwsze dziecko wiec z chęcią się doinformuję [emoji6]
Podziel się: