reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam nowa kolezanke , mamy tu dziewczyny z Niemiec moze poleca jakies prepraty :)
Margana przez twoje "rozpuszczanie" omal nie obudzilam malego smiechem :D
yustme dobre podsumowanie gorszych dni , trzeba sobie to gdzies powiesic ... biorac pod uwage moj chory apetyt chyba na lodowce :(
Wy tez wciaz takie glodne jestescie przy tym kp ?:(
Głodne? Ja bym opedzlowala konia z kopytami :p począwszy od jajecznicy po lody i czekoladę no ale niestety pediatra każe trzymać dietę przynajmniej jeszcze fo czwartku, choć wiem, że to bez sensu nie tknelam nic przez poprzedni tydzień.

Co do odchudzania nie będę się wypowiadać ja wierze w ten obrazek od ciebie arona
Ze po 3 mc waga zaczyna leciec w dol
tyle razy oszukiwali , ze nie chcialabym sie rozczarowac znowu ...
z corka od raz mi waga piknie leciala a nie patrzylam czy makaron czy ciastka ... teraz uwazam i nic :(
baa jak sobie pozwole to skubana wzrosnac potrafi :angry:

Co do odchudzania nie będę się wypowiadać ja wierze w ten obrazek od ciebie arona
Ze po 3 mc waga zaczyna leciec w dol
Będę trzymać się tej myśli recoma i nogoma :laugh2:
Z pierworodnym schudlam nawet więcej niz oczekiwalam bo ostatecznie mniej wazylam niż przed ciąża no a teraz zobaczymy daje sobie jeszcze szansę ;-) ;)
Różnica 8 lat ma swoje wady i zalety starszy syn jest naprawdę pomocna rączka choć staram się tego nie wykorzystywać :rolleyes: Ale brakuje mu kompana z tego względu uwaga uwaga już będą w drugiej ciąży zaczęłam planować trzecią :laugh2:

Tak! Jestem ciągle głodna a brzuch po cc straszny zwis i w ogóle mam wrażenie że mnie wcale jakoś nie ubywa no ale jak skończę karmić pomyślę o dietach teraz jem i jem i jem oczywiście unikając potraw pikantnych czy też cytrusów...
Próbowałam Was poczytać ale tyyyle tego że nie jestem w stanie przeszłam do pierwszej strony i kilka kolejnych hmm z sentymentem myśląc o początkach mojej ciąży :) potem usg serduszko...potem poznanie płci mój syn miał być dziewczynka do 21tc potem wystawił fujarke haha
Więc które zamieszkują obczyzne jak ja? Póki co kupiłam emulsje Weleda do kąpieli już wczoraj skórka ładniejsza ale tylko od szyji w dół..
Ja ;)

Z pierworodnym schudlam nawet więcej niz oczekiwalam bo ostatecznie mniej wazylam niż przed ciąża no a teraz zobaczymy daje sobie jeszcze szansę ;-) ;)
Różnica 8 lat ma swoje wady i zalety starszy syn jest naprawdę pomocna rączka choć staram się tego nie wykorzystywać :rolleyes: Ale brakuje mu kompana z tego względu uwaga uwaga już będą w drugiej ciąży zaczęłam planować trzecią :laugh2:
Ale szybko ci spadalo ? czy dopiero po 3 miesiacu ?:D
potrzebuje wiarygodnego swiadka tej teorii 8-)

Hahhah to tak jak ja będąc teraz w coazy już planowałam trzecia ale przeszło mi pod koniec [emoji23]
Moja córka tez pomocna wszystko zrobi No i w zasadzie mam drugiego jedynaka bo ona już ma swoje koleżanki i świat mini nastolatki choć masz racje brakuje jej kogoś z kim mogłaby się bawić cały czas

Ola ja już wszystko
Masaż, maść majerankowa, termofor herbatka koperkowa, rumianek,
Nic nie działa lekarz powiedzial ze dopóki do końca nie rozwiną się jelitka to ta dychezja niemowlęca będzie go męczyć i do 3 mc zazwyczaj to trwa
Ja tez słyszałam że po około 4 tygodniu życia dziecka jelitka zmieniają pracę dostosowują się do pokarmu itd.. I trwa to właśnie do 3 miesiąca. Przy starszym synu tak właśnie było po 3 miesiącu jak ręką odjal a wcześniej myślałam że po prostu padnę na twarz któregoś dnia i nie wstanę...

Ale szybko ci spadalo ? czy dopiero po 3 miesiacu ?:D
potrzebuje wiarygodnego swiadka tej teorii 8-)
Tak około 4 miesiąca zaczęłam chudnac wiem bo mam zdjęcie z synem na rękach i z tylu wisiał kalendarz :D Ale do spadku sprzed ciąży to szło długo około roku potem popracowalam nad brzuchem to do końca już nie był ladniutki ale taki no powiedzmy że do zaakceptowania z tym,że z pierwszym synem w ciąży byłam bardzo baaardzo okazała zobaczymy jak będzie teraz tylko waga mi się zepsuła widzę siebie w lustrze ;)

reklama
Hahhah to tak jak ja będąc teraz w coazy już planowałam trzecia ale przeszło mi pod koniec [emoji23]
Moja córka tez pomocna wszystko zrobi No i w zasadzie mam drugiego jedynaka bo ona już ma swoje koleżanki i świat mini nastolatki choć masz racje brakuje jej kogoś z kim mogłaby się bawić cały czas
No właśnie pod koniec zwatpilam po cc potwierdzilam się w zwątpieniu... Ale przeszło mi i daje sobie 3 lata mniej więcej potem zamykam produkcję hihi

Do góry